Forum
illa tolkien den gitceksek ainu olrdm olsam olsam Morgoth olrdm alayınızı tırstırırdım
sauronda uşaım olrdu
gerçi zincirlediler beni ama kotuye bişi olmaz... Iluvatar da olabılırım ama işin eglencesı kalmaz herkesı oldrrdm o zmn
www.psyradio.fm
tabi ki uruk-hai olurdum..... hihihihihihhiihihi!!!!!!!! insan ırkınıın sonunu getirmek için!!!!!!!!!!
ölüm için yaşa yaşam için öl!
türk ırkından olmazsam yaşamak istemezdim....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
İnsan olmayı seçerdim.Sonra da gidip bir elf kızına aşık olurdum.O öldükten sonra da üzülür ağlardım(manyak mısın lan?)Bir kere sonsuz yaşamı kaldırabilecek varoluş tanımıyorum ben.O yüzden elf olmazdım.(Ne demek istediğimi merak edenlere Anne Rice'nin Vampirle Görüşme adlı romanını öneririm)Cüce olmazdım çünkü hatunları sakallı.Kendimden daha kıllı bi hatunla seviştiğimi düşünemiyorum bile.Ağaç çobanı olmazdım.Çok gevezeyim ben, yaratılışıma uygun bir ırk değil.2 günde bir cümle kurarsam çatlarım. Orc da olmazdım, hatunları çirkin(taktık
).Tabi onlara hatun denirse
Hrmf, belki buçukluk olabilirdim. Kovukta yaşamak tam bana göre sanırım.Koyardım Opeth'i fona, şöminenin karşısında pipomu tüttürürdüm dışarıda lapa lapa kar yağarken.Sonra şişmanlık ve kalp krizi düşüncesi olmadan hayvanlar gibi yemek yiyebilirdim(günde 6 öğün).Akşamları "Kırmızı Ejderha Hanında" arkadaşlarımla kadeh tokuşturur, akşamdan kalırdım.Metal kadehleri tercih ederdim ama.Çakacaksan delikanlı gibi çakacaksın.Biranın köpüğü uçacak üstünden.Sevmem kibar tokuşturmaları.Ateşli bi halfling(dişi elbette) bulup, poposunu ellerdim(rezilim kabul
)Evet evet, ben kararımı verdim.Halfling oluyorum.Ee ne zaman gidicez?
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
Eru olmak isterdim.(bu gandalf felan sauron yaratmış ondan işte)
Hödörö Hödörö
Daş gibi Elf hatun olup, kevaşelik yapmak isterdim sonra çok zengin olurdum. -)
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
Daş gibi Elf hatun olup, kevaşelik yapmak isterdim sonra çok zengin olurdum. -)
Tolkien'in kemiklerini sızlatıyoruz valla
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
dark elf'ler varsa olurum vallahi ![]()
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
ben undead veya orc olurdum ![]()
Ive got a F and a C and Ive got a K too,and only thing missing is a bitch like yoU!
night elf.
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
Valla undead ilk tercihim olurdu (:
Bir de elf hatun alırdım en kop kopcusundan (:
Gothic Metal World
Valla undead ilk tercihim olurdu (:Bir de elf hatun alırdım en kop kopcusundan (:
undead ne be?öyle bi ırk olduğunu hatırlamıyorum
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
kırmızı başlıklı kız bile çıktı bi tane bizim ırktan yok nerde nazgullar,morgullar.
diabloda vardı undead

Orta Dünya'e undead veya Night-elf yok. Silvan elfleri ve Yüksek-Elfler var sadece. Onlarda bildiğimiz normal elf.
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.