Forum
en nefret ettiğim lise 1 konuları ve polinom konusu ![]()
bana soru sormayın diyen öğretmenler gelir ![]()
Alışık değilsin böyle bir yaşama
Eğer güçlü değilsen geç şöyle karşıma
Alışık değilsin böyle bir yaşama
Eğer güçlü değilsen,dur,çıkma karşıma!
Bizim matematik hocasının önceki senelerde birincivizede sorduğu soru şuydu: matematik nedir? matematiksel düşünce neyi getirir?
girenler şoka uğramıştır heralde tabi hamza hocanın dersine girme gibi bi eylemde bulunmuşlarsa şaşırmamaları gerekir. adam derste matemetikten çok felsefe anlatıyo![]()
darkness of smyrna
5 düştü karneme
kredisi iyi geldi üniversite için
ama benim aklıma murat öğretmenim gelio cok garip bi insan görmeniz lazım anlatamam bide derslerinde cok kolay kopya cekilio
Matematik her öğrencinin korkulu rüyası benimde öyle tabiki.Aslında zevkli o sorularla uğraşmak ve çözdüğünde aldığın haz hiç bişeye benzemiyor.Fakat çözemediğinde seni kaplayan nefrettir soğutan bu dersten
İmzaya banner koymak yasaktır..
benim aklıma tirigonometeri gelio ööooooggghhh
sora da logaritma ıııyyyggghhhh
DEAD EYES SEE NO FUTURE....
bu yıl için de hem mat1 hem mat2 hem diferansiyel hem de mühendislik matematiği derslerini verebilmem gelio... şaka gbydi...
Vokal (slaves of god)
pi!
bi o.... ç.... geliyo ki tanımak,düşünmek,görmek istemezsiniz...
cümle kurmadan düşünmek gibi gelio bana matematik(nası oluosa)
düşünceleri rakamlarla ifade etmek ve bilgisayar geliyo.bi de bi türlü 5 alamamam geliyo
d£@th0rm@t!0n.parçalayın ölümcül rifflerle geri kalmış at gözlüklü beyinleri!!!!
Pi sayısı.
çok şeker.
Pi sayısı.çok şeker.
Pi's' sayı :p
Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...
www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi
2*4=8 bu gelıoo ıstee yapamıodum ben bunu yaa![]()
![]()
DönüŞ YoK aRtıK GeRii
TaK! eTTi canıMa
Bu masKeLi BaLo we onun sahTe yüzLeri..
matematik=ızdırap...
the world lies in the hand of devil...