Forum
ben bi öle aham şaham köpeğimi sevdim halada duruo
bebekler fln getirilince 1 gun içerisinde direk kol bacak gidiodu zaten ![]()
salak bi oyuncağım vardı içi elyaf doluydu o kadar çok oynamıştım ki hayvan sürekli bi yerlerinden yırtılıyodu anneme diktiriyodum önceden tavşanmış(bu kısmı hatırlamıyorum) daha sonra ayımsı bişey oldu en son hali ucube yaratığımsı bişeydi
nereye gitsem yanımda götürürdüm ah ah
Aeternus Libertus
legolarım vardı.diğer oyuncaklarla pek ilgilenmezdim ![]()
boris olshansky
teyzemden aldığım serum iğneleriyel boy boy neşterlerim elimden hiç düşmezdi ![]()
www.psyradio.fm
karaşimşek arabam
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
oyuncak yerine bi tane kanişim vardı çok oynardık ama geberdi gitti hayvan ... yazık oldu ya.
Merhaba. Naber?
benmi hiç oyuncağım olmadı
![]()
karanlık ışığımdır
ibişim vardı onla oynardım salak bi bebek hala duruyo bi de her tür plastik tabanca çeşitleri ![]()
ibişim vardı onla oynardım salak bi bebek hala duruyo bi de her tür plastik tabanca çeşitleri
Benim bir tane yavuz 16ım vardı. Her üstünü çekişimde elim sıkışırdı. Ayrıca pasaklı bir tabancaydı nere gitsem orda bırakıyordu jarjörü
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
babamın elektrik voltaj ölçüm aletiyle büyüdüm ben be heyt ne günlerdi çok severdim onu hala durur ama bozuldu aq paeuaheuae
Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
Elektrikli bir trenim vardı,bir düğmesine basınca robot oluyordu.Abim basınca olur ben basınca olmazdı.Evde kimsenin olmadığı birgün elimle onu robot yapmaya çalışıyordum,kırıldı hiç de üzülmedim,rahatladım hatta...
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
Bolca ses çıkaran elektronik bir robot
ondan ayrılmazmışım hiç.Böyle gözleri kırmızı diğer her tarafı siyah ve altın rengi falandı hoştu
şimdi olsa yine oynarım ![]()
Ave S6th6n6s
"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"
takla atan bı arabam vardı:; bıde pembe panterım unutmamısım bee
Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..
powerrangerslar'mm..
osur o zaman tutma icinde patlar yoksa..
küçük bir arabam vardı kimselere vermezdim =)
Thrash Till Death...