Forum
turuncu renkli battaniyem.
sonsuza dek yatabilen ölü deildir uzak tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir...
hiç ters gelmeyen bi tane arabam vardı duvara gelince takla atıp geri dönüodu...bide taso larım tabi!! 
angel of death
benim pek uzun süreli oyuncaklarım olmazdı ama bi tane sevdiğim vardı 6. kattan aşşa atdıdım
paramparçı olmuştu sonra bende sargılara aldım haa duruo sargıların içinde ![]()
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
En iyi : Oyuncak Atım vardı ufak siyah elimde onu koşturmak harikaydı.. Yiğenim kuyruğunu kopartınca dalmışım buna küçükken
Hiç unutmam herkes ilkokulda oyuncak araba getiriyordu bende anneme dedim araba al oda gitti bana tüpçü arabası aldı rezilim amk sınıfta nasıl bi tripse ozamanlar babama söyledim oda Kırmız bı araba aldı arkasından helikopter çıkıyo ortalıgı dağıttım
Ne günlerdi amk
Do you want heavy?
Tallica gives you heavy , baby!
benim de öyle çarpınca anteni sayesinde dönen bi arabam vardı severdim keratayı...
Words escape me when i try to speak...
baterim vardı bi tane hastaydım ona
Jeff Hanneman ile Kerry King kavga ediyorlarmış Tom Araya girmiş düzelmiş
barbie bebeklerim we babamın aldığı ayıcıklar kardeşim doğunca hepsi kayboldu yada parçalandı
futbol topu ve atari vard1 ne günlerdi
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
peluş oyunjaqlarım..hala bayılıorum aq onnara ![]()
atari ve power rangerslar hepsini almıştım onların evde barbilerle çiftleştiriyodum
..
amen!!
batman lerim vardı çok seviyodum, hatta babamın almadığı figürler de rüyalarıma giriyodu ![]()
gayet adi seyyar satıcıdan alınmış bi bebeğim vardı..adını 'orçun' koymuştum şimdi orçun isimli kiminle tanışsam çok gülüorum
hayatımın ismiydi o benim senelerce aynı bebekle oynadım uehueheueh... 
özgürlük,kaybedecek hiç bişeyinin kalmamasının dier adıdır...
jimjime wardı boynuzlu haywanat
love fool person in doom tricks
pek oyuncakla işim olmaz ama barbie bebeklerle çok oynardım hani ![]()
Akın var Güneşe akın,Güneşi zaptedeceğiz,Güneşin zaptı yakın..!!
kedim vardı benim hep;