Forum
al bndende okdr ![]()
Çok FarkLı İmzaLarLa GeLicem BekLeyin...
kırmızı bi şeytanım wardı..arkasında düğmesi wardı..basınca , basınca garip garip sesler gelyodu ![]()
ateri hastaSIydIm. street fighter der baska bise demezdim.
Es gibt kein richtiges leben in falschen...
aynen aynen envayi çeşit aterilerim vardı..hatta ilkokuldayken arkadaşlarla atari partisi yada günü yapardık ya ne güzel günlerdi o günler
bide o ara el tetrisleride çok modaydı...sonra abimle oynadığım tüpçü ve polis arabalarım vardı..birsürü çeşit çeşit barbie bebeklerim vardı..dokundurtmazdım kimseye..sonra o ara teyzem oyuncakçıda çalışıyodu bissürü ayı yolluyodu ağlayan zırlayan işiyen..bide tabi hep içimde kalan hiç binemediğim..binsemde hala içime oturan bi geçmişe sahip bi bisikletim vardı..ahh ahh şimdi bile böyle her bisiklet görünce içim acır
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
pokemon oyuncaklarım vardı çok severdim halada durur ah ah çocuğun teki kendini pokemon sandı atladı diye kaldırılmıştı sinir olmuştum ![]()
power rangers ın bi oyuncaı vardı kırmızı olan adam em boyle insan oluyor hem ucabiliyor falan, cok istemistim almaları için bir hafta aalamıstım nberdeyse ama basardım hala daha da duruyor o oyuncak
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
hehe benim hic bööle oyuncaım olmadı....
![]()
ill fight the heathens.........................................
corvette "69 ah ah
2018 was here
hatırlayamıyorum
http://www.huunhuurtu.com/
pek oyuncaklar ilgimi çekmezdi.oyuncaklardan ziyade boya kalemlerimi çok serverdim hemde çooook![]()
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
hala duruyo el yapımı bi bebek annem yapmış ben 4 yaşlarındayken annemde eski metalci hatunlardan saolsun bebeğim May diye bir film var ordaki kızın bebeğine benziyo aynı...
heheee pembe saçlı bebeğim hala duruyor iki gözü oyulmuş saçının yarısı yolunmuş bir şekilde.nasıl o hale getirdiğimi bile hatırlıyorum
what are you gonna do with your life!!
bi tane jipim vardı böle kocaman, uzaktan kumandalı arazi vitesi bile vardı, a.q
"aydınlık neden karanlık?
"http://spaces.msn.com/members/GaldorUngart
ayim ![]()
to live is to die..to die is a lie...(my parents re trying 2 kill me!!...)
pembe bi ayım vardı almanyadan gelen sonra bi mor köpeğim vardı oda almanyadan geldi hala durur.ama tek bi ortak yanları var ikisinin de boyunları yırtılmıştı annemde dikti.psikopatlık işte![]()
HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR