Forum
biz seversek ölümüne severiz
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
hayatın ne kadar b*ktan olduğunu görsekte,yaşamak zorunda olduğumuzu bilen insanlarız...
•●...tanımak bir vücudu, yavaşça öğrenmek, alışmak ve kaybetmek..●•
herkesin kendi aleminde oldugu,sadece yasamak ıcın yasayan,bencil,bi ton bo.tan seyle dolu dunyada yasyan insanlarız.....
bizler
en baba müzikle saatlerce headbang yapip ertesi sabah boyun ve bel agrisindan gebersekte okula/ishe gitmek zorunda olan acilarin metalheadleriyiiz ![]()
alkole abanıpta insanların alkolden uzak durması için elinden gelen her şeyi yapan insanlarız
ıssız
Egoist bir toplummuşuz bunu gördüm yalnız
di mi yahu
breathe is just a clock.ticky.
bizler full rock veya metal dinleyen metalcileriz bence bu dur
rock forever
neden hep winston al1yoruz ya anlamadim kiEgoist bir toplummuşuz bunu gördüm yalnız
di mi yahubu kadar ''biz'' olmus herkes madem neden ''turkiye'de metal'' bu kadar az seyırcıyle,alıcıyla geciniyor. bakkala cıkıp winston alınıyorken konserlere, en azından 'biz'in diger uyelerını gormeye falan gelinse ya.. hahaha..
http://www.myspace.com/sabaontheroads
[email protected]
F.O.X Vokal
Motörhead fan hatta birebir yaşıyor ve yaşatıyor
long live rock n roll
bizler, herkesin olamayacağı insanlarız(?)
neden hep winston al1yoruz ya anlamadim kiEgoist bir toplummuşuz bunu gördüm yalnız
di mi yahubu kadar ''biz'' olmus herkes madem neden ''turkiye'de metal'' bu kadar az seyırcıyle,alıcıyla geciniyor. bakkala cıkıp winston alınıyorken konserlere, en azından 'biz'in diger uyelerını gormeye falan gelinse ya.. hahaha..
yukarida o sekılde kullanılmıstı o yuzden winston kullandım. yoksa zaten winston sevmedıgımı bılıyorsundur tolga =)
breathe is just a clock.ticky.
Bence dört dörtlük ![]()
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
yoktur senden farkım metal dinlerim diye
dök bana içini rahat et gönlünce
biz ayrım yapmayız o bu şu diye
yalnız ukala olma sokarız yerin dibine..
HELAL OLSUNNNNNN (ALKIŞŞŞ)
Çok düygulandım![]()
Tam bişeyler yazıyordum telefon çaldı yanlış numara dedi arayan kişi dikkatimi dağıttı.