İçeriğe geç

Forum

İLKOKUL A$KLARI ahh...

Bildirimler
Tümünü temizle

İLKOKUL A$KLARI ahhh 🙂

103 Gönderiler
77 Üyeler
0 Reactions
16.3 K Görüntüleme
templar
(@templar)
Gönderiler: 30
Eminent Member

abi ben kısa zorluklarla açıldım senden hoşlanıom ddim ama o bni üğretmene süledi sonna bn ağlamaya başladım ve olayı kıvırdım ögretmnim ben ona arkadaşım annamında sülediimi süledim :D sonna öğretmende sarılın barışın ddi ben bi gol daha atmış oldum ve 2-1 maçı bitirdim sonna kıs aşifte oldu :D:D

______GriM______

Gönderildi : 22/02/2007 10:58 pm
(@helplessness)
Gönderiler: 25
Eminent Member

heheh gökhan die bi çocuk benm masamn altına çiçek koyup duruodu:D bide oğuz vardı oda sınfta para toplanackken benden hiç para almasdıı ne komkti yaa

im still burning in your flames...

Gönderildi : 24/02/2007 12:29 am
Corpse
(@corpse-3)
Gönderiler: 6105
Illustrious Member

ya bizim sınıfta bi berk vardı..bende dahil herkes ona aşıktı..bizdede özge diye bi kız vardı..biz daha dördüncü sınıftayız ozamanlar..kızın bi fantezileri vardı of of tabi benimde bol katkılarım olmuştu :D:D

Ömrümde tek bir zevkim var,boks.

Gönderildi : 24/02/2007 12:58 am
(@untouchadles)
Gönderiler: 629
Honorable Member

ehe dilara die bi kız vardı çok seviyodum şimdide bizim dersanede ama yanına gidince içim kıpraşıyo bea..

amen!!

Gönderildi : 17/05/2007 11:22 am
WastingMyHate
(@wastingmyhate)
Gönderiler: 2309
Noble Member

Ben 6. sınıfta Türkçe öğretmenime aşıktım :)

The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence

Gönderildi : 17/05/2007 11:38 am
Protein
(@protein)
Gönderiler: 34
Eminent Member

yavv bi kıza aşık olmuştum ilk okuldayken en son gördüğümde fotomodel olmuş ama helal olsun yine tanıdı beni havalanmamış :)

İmansız paslı yürek sine de yüktür...

Gönderildi : 17/05/2007 1:32 pm
black_poison666
(@black-poison666)
Gönderiler: 77
Trusted Member

yaww ilkokulda bi kıza aşık oldum ama bi türlü söyleyemedim.. okul kapısındaa nöbetler olurdu hanii işte numaralarımız alt altaydı belki o gün açılırdım ama aksilik yaa oda okula gelmedi o gün:( yane öle geçti gitti.. ahh ahhh eski günlerr :)

Sizin çürüğe ayırdıklarınızdanım....

Gönderildi : 17/05/2007 2:21 pm
relisys
(@relisys)
Gönderiler: 965
Prominent Member

bı kıza asık oldum ortaoıkulda.. aynı sınıftaydık..butun cesaretımı topladım we tam acılıcam kıza okul cıkısı son ders anası geldı we okuldan kaydını aldırdıklarını soyledı baska yere tasınıolarmıs :( kaderın oyunu m.k neyse aradan zaman gectı ben o kızı hıc goremedım bı daha.. bıgun yolda yururken arkamdan bırı omuzuma wurdu döndum bı baktım ortaokul askım şok oldum..ayak ustu bıras muhabbet sonra gittiii.we ben telefonunu almayı unuttum o an..aynı yerden 1 hafta boyunca gectım fakat nafile m.k bıdaha gelmedı..içimde hala o burukluk war..ama ümidim war bigun bı yerde tekrar gorıcem O nu..

Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.

Gönderildi : 17/05/2007 3:04 pm
gizlikurban
(@gizlikurban)
Gönderiler: 249
Reputable Member

İlkokuldayken bizim sınıfın fiks elemanı kemal tüm kızlar hastaydı eh bende bakmıyo değildim :-D ama olsa olur olmasada çokta tınn durumundaydı bu pınara aşıktı güya işte erkin vardı kemalin en yakın arkadaşı 4. sınıf sonunda son gün beni dansa kaldırmıştı öğretmenin zoruyla meğer eleman bana aşıkmış zaten o yaz ordan taşınmıştık hayatımda bi kere cesaret edip bana yakınlaşmaya çalışan biri oldu oda şansa bak yaaaa taşınmıştık:)sanırım onun bedduasını aldım aşık olamıyorum

HER İMGE BİR ANLAMLANDIRMA ÇABASIDIR VE HER ALGI AYNI ZAMANDA BİR YARGI VEYA İMGEDİR

Gönderildi : 17/05/2007 7:36 pm
psk_bela
(@psk-bela)
Gönderiler: 403
Reputable Member

başlıktaki okuyunca benimde o günler aklıma geldi... ama nedense adını hatırladıkça içimde hafif bir rezillik hissiyle de olsa gülme tutuyor... çünkü o yaşta yaptığım şebeklikler geliyor...

HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...

Gönderildi : 18/05/2007 10:56 pm
leshburn
(@leshburn)
Gönderiler: 445
Reputable Member

ben yasemin die bi kıza asık olmustum bodoslama kıza teklif etmiştim kızda s.tir der gibi göndermişti megersem 50 kişi kıza teklif etmiş acayip koymustu sonradan cıktım kızla ama o anki koskoca kantinde dumur olmak adama koyuyo be:D

Gönderildi : 19/05/2007 7:00 pm
(@taniquetil)
Gönderiler: 2875
Famed Member

Buraya geldiğimiz zaman ilk benimle konuşan çocuktu.Peeh doğru düzgün türkçe konuşamadığım gibi heyecanda yapıp hepten karıştırmıştım..

Kısmetmiş öğretmen hep yanyana oturttu sonra hani alışkanlık gibi oldu,bağımlılık yaptı,üzerine titrerdim ama o vakitler anlamadı.Çok samimi arkdaştık,birlikte ders çalışırdık,birlikte gezerdik.Etraftakiler kardeş misiniz diye sorarlardı vs..

Sonra tabii anlayınca işte temmuzun 16sında 4.yıl olucak..

MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!

Gönderildi : 19/05/2007 7:12 pm
_skinless_
(@skinless)
Gönderiler: 2009
Noble Member

ahh ah ben daha ilk okuldayken annemin ogretmen arkadasının kızına asıktım o 6. sınıfa gidiyodu ben 1 :D asıktım hep onun yanına giiderdim benı cok severdi :D bişiler ısmarlardı paso bikere okul gezisinde kucagına oturmustum paso saclarıyla oynamıstım sonra sızmısım dün ghibi hatırlıyorum şimdi evlendi doktor oldu 1 cocugu var :D

paran varsa range rover paran yoksa game over
http://www.fuckitter.com

Gönderildi : 19/05/2007 7:17 pm
ShadoWMessiaH
(@shadowmessiah)
Gönderiler: 878
Prominent Member

ilk aşkım ilk okulda aşık olduğum bir kızdı ama onla birlikte aşk beni için bitti :(

[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]

Gönderildi : 20/05/2007 2:20 pm
mystic_mannaq
(@mystic-mannaq)
Gönderiler: 52
Trusted Member

yaaaa bnmmkinin ismii onurduuu yaaaa:) ne güsldii yaf karşlkszz bi ashkk...sooora başka birne aşıqq oldamm 7.snfn yaz tatilydii:D:D:D onuru unuttmm aLiiiiiiii halaa aLiiiiii kaç sene olduu ama asıqqımmmm hala:D:D:D onu çook sefiormm ama o bilmio:D:D:D yaaaa hayat hikayemi anntmm

NedEN yAŞAYACAK OLduklarmzn Listesii yaŞadKlarmZdn dahA uzN????????

Gönderildi : 20/05/2007 6:00 pm
Sayfa 6 / 7
Paylaş: