Forum
yae bu arada yukarıda resimi gören yok heraLde herkes kendi gecmi$inden dökturmu$..
Ruhum, bedenime tutsak daha fazla acı çekmeden, ölüm diliyor.. bense onun için hiçbir şey yapamıyorum.. içim acıyor.. yırtılıyorum... bedenim yaralı, ruhum isyanda... yaşamak değil, ölüm çare bana...
Ben ekledim senin yerine ![]()

harbi süppeerrr yaa.koptum walla ![]()
canım cehenneme...
ueheuheubn çok mu hödükmüşüm kimseye aşık olmamıştım
BENİMLE MİLLET DALGA GEÇERDİ HAFİF ŞİŞMANDI KIZ SONRA LİSE 3 TE Bİ GÖRDÜM EN SON ASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SİKTİR DEDİM GÖRÜNCE ŞUAN GÖRÜŞÜYORUZ ZATEN İNANILMAZ BİRŞEY MİNE MY LOVER![]()
BALLIYIM DİMİ![]()
Cernunnos cok saoL bende ekLiorum ama bi sure soora carpı i$areti cıkıyor
sen hangi codeLarı kuLLandıgını yazarmısın bi zahmet. ?
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
aşık olmadım.....farklı bi yaşantım vardı.....umarım kimse ailesinin bir üyesini kaybetmez....çünkü hayat yaşanılmaz bir hal aliyo...diyolardi ki ..ölmeyecek..birazdan elinde dondurmalarla gelecek sana abin..sarılcak sana eski günlerdeki gibi..beraber balık tutmaya gideceksiniz..yüzmeye..top oynamaya..erik agacina dalmaya..bu anlamlı hayattan playstationlara segalara pclere geçis..onsuzlugun cocuklugumuzu degiştirişi..hiçbirşey hiçbirşey anlamlı değildi..ondan sonrası yoktu..hala da var mı bilmiyorum!!umarım bigün olur..
ben ilk okula giderken apartımanımızdaki ortaokula giden filize karşı aprtmandaki canana oda orta okula gidiyo sinıftaki öğretmenin kızına (burcu) aşıktım hala 3-5 kıza aynı anda aşık olurum tüm kızları seviyorum gerçi artık aşık olmuyorum öle oluyorum diyorum sadece...
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
YAZIK SANA O ZAMAN
ne mektupmuş o ya bayıldım bnde yazacam birine aynısını
van tu tiri forro... ACI YOK ROCKYYYY
aşık olmadım.....farklı bi yaşantım vardı.....umarım kimse ailesinin bir üyesini kaybetmez....çünkü hayat yaşanılmaz bir hal aliyo...diyolardi ki ..ölmeyecek..birazdan elinde dondurmalarla gelecek sana abin..sarılcak sana eski günlerdeki gibi..beraber balık tutmaya gideceksiniz..yüzmeye..top oynamaya..erik agacina dalmaya..bu anlamlı hayattan playstationlara segalara pclere geçis..onsuzlugun cocuklugumuzu degiştirişi..hiçbirşey hiçbirşey anlamlı değildi..ondan sonrası yoktu..hala da var mı bilmiyorum!!umarım bigün olur..
başın sağolsun arkadaşım.çok üzüldüm yaa
canım cehenneme...
platonikti hep bide hayaller kurardık
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
bende üzüldüm basın sag olsunaşık olmadım.....farklı bi yaşantım vardı.....umarım kimse ailesinin bir üyesini kaybetmez....çünkü hayat yaşanılmaz bir hal aliyo...diyolardi ki ..ölmeyecek..birazdan elinde dondurmalarla gelecek sana abin..sarılcak sana eski günlerdeki gibi..beraber balık tutmaya gideceksiniz..yüzmeye..top oynamaya..erik agacina dalmaya..bu anlamlı hayattan playstationlara segalara pclere geçis..onsuzlugun cocuklugumuzu degiştirişi..hiçbirşey hiçbirşey anlamlı değildi..ondan sonrası yoktu..hala da var mı bilmiyorum!!umarım bigün olur..
close my eyes lay down so sleep away there's no return it's my mistake there's no use in crying it's time to learn
bende yaw...bn çok mu hödükmüşüm kimseye aşık olmamıştım
xxx...