Forum
dereotu çıktı bana
Gelenler korkmayanlardır...
Korkanlar gelmediler...
SARMAŞIK:yerinde duramayan birisiniz. durmadan ona buna sarilip duruyosunuz
Cok arkadasiniz var ve sosyal yasaminiz cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini dusünüyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.
3 mayıslıyım da yalanın daniskası bu hiç sosyal deilimdir,sarılmam,doğru düzgün ark.ım yok,dikkatleri ve ilgiyi üstümde tutmaktan nefret ederim...doğru tek yön:beni tanıyan biri benim kadar "ilginç" biri daha olmadığını düşünür
I think I have a little bug inside my head
EBEGÜMECİ:sessiz sakin ama cok zekisiniz. dost canlisi,sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. her yerde olmayan insan sagligina yarari bir kisilige sahipsiniz kucuk bir arkadas grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
baya baya tuturdu be
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
http://www.myspace.com/canerakgenc
maydonozum ben ![]()
i see dead people!
sarmaşık puhahha kısmen dogru benden bitane daha yok
benden bitanede daha olsa zati eyvahhh
sağolasın kin...
Kelimeler etime gömülmüş bir bıçak...
dereotu yine buldu beni
EBEGÜMECİ:sessiz sakin ama cok zekisiniz. dost canlisi,sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. her yerde olmayan insan sagligina yarari bir kisilige sahipsiniz kucuk bir arkadas grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz
bende de bu cıktı
Bir Şeyi Ne Kadar Az Bilirsen O Kadar Radikal Savunursun!!!
SARMAŞIK:yerinde duramayan birisiniz. durmadan ona buna sarilip duruyosunuz
Cok arkadasiniz var ve sosyal yasaminiz cok renkli. dedikoduyu biraz seviyorsunuz. sizi taniyan sizin gibi biri daha olmadigini dusünüyor. dikkat cekmeyi cok seviyorsunuz.
durmadan ona buna sarılmam, dedikodu sevmem ve dikkat çekmeyide sevmem..ben hatalı modelim galiba ?
Would you believe a night like this ?
A night like this, when visions come true.
MAYDANOZ:uyumlu, herseye maydanoz olmak burdan gelir sicakkanli birisiniz.size nasil davranilmasini istiyorsaniz siz de herkese oyle davraniyorsunuz. sadik ve dürüstsünüz, yapmacik insanlara ve dedikoduya karsisiniz.
Demekki bana boşuna demiyolarmış her moka maydanoz olma diye ![]()
We Sold Our Soul
For
Rock 'N Roll
Kıvırcık ![]()
NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...
Agustos 16 - 25 ---ebemgümeci
EBEGÜMECİ:sessiz sakin ama cok zekisiniz. dost canlisi,sevilmeyi bekleyen tavirlariniz ilgi cekiyor. her yerde olmayan insan sagligina yarari bir kisilige sahipsiniz kucuk bir arkadas grubu size yetiyor. Fazla populer olmasaniz da yakinlarinin el ustunde tuttugu birisiniz...
kimisi doru kimisi yalan....
ama ellerine sağLık ![]()
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim, Çünkü nefretin sahtesi olmaz!!!!!!
ben Marijhuna ve Cannabis'im her türlü..
Prepare for the Pyrotoxic Thrash Metal Assault!!! 
ulan çimen cıktık iimi?
belkide en güzeli böyyleeeee
şubat 1.. bildiğimiz ot..
ama karakter pek uymadı bana
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
DEROTU:siz lider olmak icin dogmussunuz. ama yapacak bisey yok bazi organizasyonlarda sadece degisik tad birakiyorsunuz o
kadar.sözünü dinleten, dedigini yaptiran birisiniz. kararli
tavirlariniz cevrenizdekileri etkiliyor. insanlarin arkadas olmak isteyebilicegi
birisiniz.
[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]