Forum
eğer hep 22 yaşımsda kalacaksam neden olmasn,
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
böyle bi hayatta kesinlikle ölümlü..!!!
dm.wasp.gen.tr
ölümsüz tabiki
women I have been losing my mind!!!!
Su anda fanilik cazip görünüyor ![]()
I am the black thoughts of the night Deep in the darkness of your mind Always unseen but never far behind
fani olmak en iyisi. düşünsenize ölümsüzsünüz, arkadaşlarınız teker teker ölürken siz hala yaşıyorsunuz. sevgiliniz, dostlarınız, anneniz babanız, akrabalarınız ölüyor siz hala yaşıyorsunuz, en sonunda kimsesiz kalıyorsunuz, ölmek istiyorsunuz ama ölemiyorsunuz, bu berbat bişey olurdu.
MEZARKABUL m/
fani olmak fena bi fikir değil gibi gözüksede ben ölümlü olmak isterdim ,ölümden sonra ne olduğunu çok merak ediyorum çünkü cennet cehennnem saçmalığına inanmıyorum .Ayrıca dünya yaşamak için o kadar da güzel bi yer değil .pek zevk almıyorum diyebilirim bi kaç şey dışında ,bu nedenle benim için farketmez .
yaşa yaşa nereye kadar ölmek lazım
Ölümsüz olmak isterdim Ki daha fazla dünyayı tadayım...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
ölümsüz olup intaaar etmeye çalışmak isterdim![]()
fani tabiki fani....
insan yaşamaktan sıkılır herşeyin sonu olması güzel.ama erken bitmesi de kötü tabi.
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
ölümsüzzz
....ANGELS ALWAYS DESERVE TO DIE....
geberip gitmekden guzeli mi var?
fani..ki zaten oyleyiz
Yürüyen Kapris
ölümsüz olunca nolcak :d hep aynı şeyler uyu uyan gezegenin nereye gittiğine tanık ol o kadar
faniyiz en azından devamın göremicez ona seviniorum ![]()
Genc yasta olanlar yaa n esanki yasiyoruz fani dunyada fani bir sekilde deyip fani olmaka en iyisi deyip olsemde kurtulsam derler ama yasi ilerlemis kisilerse orn. 70 75 yasindaki birisi ise yasamin tadini almistir ve olmek onlari korkutur genc bir insana gore belki iki kat daha korkarlar.
Yani bunun yasla buyuk alakasi oldugunu saniyorum.
Bende yasasam ne olacak derim heralde.
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..