Forum
Mario'nun kasetlerinde hep Ördek vurmacada olur da o'nu onyardm bende (; sonra birde Mortal Kombat'i oynardım..
ohoo bende kara kutu wardı uçak oyunu fLn wardı sonra mario da ba$Ladı taßiqi soNunun geLmesi ayrı ßi oLay Oldu zaTen ![]()
mario yu bitirdim süper bi oyundu
.................
abi ben 8ın 3 mu ne warı orda hep kolu kırırdım
Uyarı: Imzada resim yasaktır
Her ışığın bittiği yerde karanlık vardır, önemli olan karanlıkta ışıksız görebilmektir...†
El Pişirmece vardı.. ![]()
Öküz oyunuydu ama çok eğlenceliydi. İki elimizi böyle sanki mum ışığından faydalanarak duvarda köpek gölgesi çıkartırmış gibi (apayrı bi konu) tutardık rakiple beraber.
Sonra çottanaa diye rakibin eline vurmaya çalışırdık, rakip elini kaçırabilirse vurma sırası ona geçerdi. Ne yalan diyim süper oynardım, rakibin boş bulunmasını yakalamıyım; kan kırmızı edene kadar pişirirdim elini.
..Notalarına yaklaş aşkın !
bi dee Altta Kalanın Canı Çıksın vardı ![]()
Pek kuralı falan yoktu, bir hengame anında tercihen güçlü lakin kesinlikle yüksek bir pozisyonda duran biri bağırırdı:
"Alttaa kaLanın canı çıksıınnn..!"
O saatten sonra "deli erkek çocuğu topluluğunu" durdurmak mümkün deiLdir... Bir kişi mutlaka o küçük çaplı savaşta yenilecektir ve hooop, birden insan kulesi oluşuverir.
Kimin ayağı kimin kafasınnda, altta kim var belli değildir artık.
Can çıkmaz tabi ama çoğu zaman nefessiz kalınır ki can çıksa bile daha iyidir...
..Notalarına yaklaş aşkın !
tsubasa
gençligimi yemişti igneci,vakabayaşiler felan mario klasiktir hala pc'mde de var yane
bide Sokak oyunu Simit var bi grup 7-14 yaş arasi abaza gencin simiiiiitt die bagirdigi sesi kesilince kendi bolgesine gelemeyince dowuldugu oyun
tusubasa vardı eskiden oturdummu başından kalkmazdım sabahlara kadar bide rakipleri ikizler vardı tükürüp tükürüp topa vuruyolardı bende basıyodum küfürü tükürmeyin lean topa![]()
![]()
i caη bє aηy†ђiηg aηy†ђiηg i ωaη† †๏ bє..
abi doom vardı yaa
n oyundu bea
İp atlıyordum leyn
isveç,norveç,danimarka,belçika belçika hollanda diyeydi
çocuk=salak yer eyr uygun bir tabir. Sonra annemde çıok severdi mikado oynar idik 9 taş vardı renkli istop, ortasıçan(yakantop),alman kale aman yarabbim daha neler vardı
hep boşa vakitler bir oyun avrdıki yüzük hala oyun aklımageldikçe dirseğimden avucumna kadar acı hissediyorum ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
mario yu 5 kere bitirim ve bi bölüm vardı yerler karşıyodu birbirne giriyodu hep kağıt kalemle geçtim roaları :d
women I have been losing my mind!!!!
mario yu bitirebildim mi bilmiyorum ama arkadaşım bitirip tüm mahalleye gelin oyunu bitirdim diye toplamıştı onu hatırlıorum ![]()
ıssız
Bir sürü ateri kasetim vardır akla hayale gelmeyecek oyunları oynamıştım..Ahh ah özledim lan.Şimdi pc varda noluyo oyun oynayamıyorum.
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
gel birlikte ağlayak kardeşolm bende hic bitiremedm la mario yu
BÖHÜHÜÜÜÜÜÜÜÜ
bende bıteremedım nan hep beraber