Forum
arkadaşımın pantolumu indirdiği an boxer la etrafa salak salak bakıodum
komşumuz beni arabasına almıştı...arabada sadece ikimiz vardık...ve giderken fıss osurdum...öylemi pis kokar arkadaş yaw allah kahretsin...
James Dean...
nıhahahah püfff camı açsaydın ![]()
ne zaman içime biraz fazla baksam yükseklik korkum depreşir...
lisede bi Din öğretmenimiz vardı adam TOPdu (en azından hareketleri çok benziyordu) bigün bütün erkekler camdayız adam okuldan çıkmak üzere bahçede yürüyor... ben camdan ulleeeeeennnn toooop die bi bağardım ama herkes laf atıyordu.... birden herkes sustu ve bahçedeki diğer öğretmenler beni gördü....
ertesi gün disiplindeydim
![]()
Your pRetTy faCe is goinG to HeLL......
beni rezil etmemek için heralde(kime rezil olacaksam doğal kardeşim osuruk)bir parmak kadar açtı camı...
((
James Dean...
veletken annemlerden saklanmak adına odamdaki büyük ahşap dolabın üstüne çıkar hınzırca en az 1 saat beni aramalarını beklerdim kimse merak etmeyip aramayınca kendiliğimden inerdim
-Bütün Kadınlar Şeytandır-
yaw benim en komik anım die bi olayım olamaz ki
hayatım komik benim...
yaw bugün bile kaç tane olay geçti başımdan![]()
James Dean...
sehirlerarası otobüste yanıma bayan vermıslerdi yan koltukta kızın annesı ve kızkardesi vardı,tabii itiraz edilsede yer yoklugundan mecbur beraber gittik 8 saat ,olayın komık tarafı gece her 5 dakkada bır dalıp basını omzuma koyup uyuyan kızı annesıın devamlı dürtmesiydi ,hele molada annesinin beni bi süzmesi vardı kı anlatamam
canım sıkılıyoooor...
okulun duwarlarını saç spreyiyle boyamaya gittik ama meğer saç spreyi duwara yazmıyomuş bütün planlar boşa gitti
Tadımlık Zevkler...
komşumuz beni arabasına almıştı...arabada sadece ikimiz vardık...ve giderken fıss osurdum...öylemi pis kokar arkadaş yaw allah kahretsin...
pis herif senin her zaman yediğin b.k zaten bu sen kendine güvenip nasıl milletin arabasına biniyosun hala annamıyorum
özel ders aldığım hocanın evinde sandalyede ileri geri oynarken birden geriye düşmüştüm..bütün millet .ötümü görmüştü..kopmuştuk toptan..
susmadık dinlioz
benım cok komık anım olduu en komıklerınden bırıı duran mınubuse caprırı pardon demem olomustuu aynı gun bıde arakadasa bakıp seslenıyım derken lısedee direge carpmıstımm
)))))))
LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS
ya daa geçende oldu hocanın teki ben 4dua biliorum 3sübahneke 1kevser filan dedi iğrenç bi espiri yapmaya çalıştı.biz de ayyyy hocam hala o espiriyimi yapıosunuz filan dedik.o sırada sınıfta en sessiz olan arkadaşımız da atladı:
-hocam omlar dua deil sure dedi.
biz bir koptuk toparlanmak baya uzun sürdü
.................
bende anı bool ama ilk aklıma gelen;
kardeşim kırk yılda bi kremalı bi bok yapmıştı
bende nefret ederim tatlıdan falan ama kırmıyım yiyim dedim içinden hödelek gibi bi vida çıktı abi. mıh gibi a.q. farketmesem tahtalıdaydım : ))
bide elimi deymeden çay içmeye çalışıodum. pederle de o zamanlar iyiyis. benim bardaq aazımdayken saolsun espri yaptı itoğlusu, gülejem die bardağı kaldırınja gırtlağımdan kaynar sular boşanajaktı ama son anda aazımda bardak olduunu farkedip aazımı indirdim. tam bi resillikti bisimkiler yıkıldı : )
LiFe So, uNNeCeSsaRy