Forum
tiki miki (m)emo ve bilimum çeşitlerinden
kirpi saç yapıp marduk tişört ü giyenler
insanların kişiliğine bakmadan görünüşleriyle yargılayan insanlardan..ben metalciyim benim metalciden başka arkadaşım olamaz ayağına kasan insanlarda...
hayaT ve inanç felSefe ve riTmime TerS gelen herkeS.....
Şu anki hislerin, oluşmakta olanın mükemmel yansımasıdır.
Emerson
özentiler
kendini bişi sananlar
dik kafalılar
inatcılar
abazanlar
önyargılılar
aptallar ....
Korku filmine gidip alakasız yerlerde kikirdeyip ruh sağlığımı bozan tipler... Madem adam gibi izleyip gitmesini bilmiyosun bari gelip izleyenleri de rahatsız etme be kardeşim!! Nedir sanki bu''ben hiç korkmam bu da korku filmi mi canım komedi gibi olmuş'' havalarıyla sürekli kendini gülmeye kasmak ya...Sinir oluyorum hatta nefret ediyorum ..Ha bide film izlerken aynı zamanda yanındakiyle yorum yapanlardan hiç bahsetmek istemiyorum...sinema burası ya sinema, ev değil ya!...
küllerinden doğmayı ihmal etmiyorsan eğer ;; ATEŞ kutsaldır...
tayyipler abdullah güller bülent arınçlar ahmet Türkler birde aha iskelet var üstünde diyip marduk Tişörtü giyenler ( marduk fanıyım adam gibi marduk Tişörtü Giyemez oldum.)
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
ya özentilerden bn de nefret edrm hele bi arkdasım wr 2 sne oncesine sagopa kajmer fln dinlerdi butn sarkılarını ezbere blrdıı 1 sene sora etraftan grnce rock dinlemeye basladı sora bi ara punk cıyım die gezıntı ortada 1 sene sorada b metalciyim işte btn metal sarkılarını blrm butn metal grupları bnden srulr gbsnden dawranmaya basladı sizcede sinir bi durum diil mi ?
Hadi beni Öldür beni unut,
Hadi beni göm yanlızlıgıma,
Hadi bana hepsi Yalan de beni Bırakma
bu karmaşanın ortasında yalnızlığın anlamını bilmeyen küçük bir çocuk kadar mutluyum hala...
O değilde, Turkish Rap diye birşey peydah oldu son günlerde ?
2muhabbet döndürüp yavşayan abazalara
tikkyy,özenti,aptaL,maL,kro,abaza
SenTenceD
Yolda yürürken bana mal mal bakan hanzolar, üstüne satanist diye arkamdan laf atanlar.
Sorun mu var kardeşim satanistsem? dediğim zaman da tırsıp bir şey olmamış gibi davrananlar...
iş tipte bitseydi kimseyi sevmezdim ben herhalde.en azından gözlemlediğim kadarıyla söylüyorum bunu
kara çarşaflılara sinir oluyorum.çoğaldılar her yeri sardılar.
Smashing your face
Crushing your race
Christraping black metal to satan gives praise
antep'in kızlara hoş olsada erkekleri bi acayip..
çok acayip özenti işte..
..Notalarına yaklaş aşkın !