Forum
kendını yada baskasını cesitli seylereleoldugundan farklı gostermeye calısanlardan populer b cocuko olucam dıye sevıp sevmedıgı tum ınsanlarla samimiymis gibi davranalnara bide vatan milletini sevıp ve onun ıcın her seyı yapacakmıs gıbı davranıp ulkucu takılan ırkcı laflar eden ınsanlardan, neyseki agızlarının paylarının verıoruz
ıssız
cahillerr...!!!!!!!!!!!!!
birthmachine..
tikiler,kırolar,maçolar,avril dinleyip kendini metalci sananlar,rapçiler...
KILL MY SOUL!!!
nie miLLete gıcık oLimki..isteyen tiki oLsn isteyen özenti..kime ne bundan..ben ona buna özenti cart curt dienLere uyuz oLuom
İmparatorlar cigaralarından babacasına çektikleri dumanı üflerken, Adam Mickiewicz'in şair ruhu dumana asılıp, 100 yıllık müzesinden kalkarak, kilisenin istavrozuna kondu… Ağır ablalar esrarı daha kallavi götürmek için zıvanalar hazırlamaktaydı…
Bence de ama özellikler rapçiler.Kendilerine özgü bir gıcıklıkları var,doğuştan oluyor sanırım.tikiler,kırolar,maçolar,avril dinleyip kendini metalci sananlar,rapçiler...
...And I Feel Everything Will End For Me Soon...
Cahil olduğunu bilmeyen yarı cahiller...
Ben de insanım lan!
ükela mıymıntı patawatsızlar we aptal insanlar(bişeyi 645835 kez sölüyosun ama anlamıolar onalr işte)
DönüŞ YoK aRtıK GeRii
TaK! eTTi canıMa
Bu masKeLi BaLo we onun sahTe yüzLeri..
sırf ortalıkda dikkat çekipğp fark olmaya çalışan gotik olmaya çalışan salak şahsiyetlere kıl oluyorum bütün emolara kıl oluyorum
Eh?
manson hayranı liseli emo tipler
aynen
Kendimden ![]()
Zamanın silemediği hiçbir an, ölümün dindiremediği hiçbir acı yoktur...
Saçlarini hayvan gibi dikip,yanlari yatiran,gomlek vs. n'giyerse giysisini pantolunun içine yapiştiran,yirtik kotlar giyin belini duşuren,paçalari ayakkabi içine sokan boncuk kolyeler takan Zpache gençlik
Zpache : apache gençlerin en ust modeli yuh artik bundan ileri geçemez diyeceklerimiz
)
tabiki tikilerden nefret ediorum hepsi fotokopiden çıkmış gibiler yaws..
metalcilerden..farklı oldugunu düşünüp aynı olan insan kalabalıgından
Türkçesi varken yabancı kelimeler kullanan insancıklardan.Buna hocamız Türk kaşığıyla gavur boku yemek derdi.
Artık güneş görünmez olur,gök bulutludur; Rahatça dal ,ölüm sonu gelmez bir uykudur
Sırf kıyafetleri nedeniyle birilerinden nefret edenleri anlamıyorum.