Forum
özentiler kendini artist gösterebilmek için kasılanlar ne gerek var ya onu bunu bilmem kendin olcan ne dio üstad 'Başkası olma kendin ol böle çok daha güzelsin' sırf bu tiplerin yüzünden abazalara ilgim arttı yaw......
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
ülkücüler....
artisti,gereksizi,puştu sagımda solumda görsem de tıın der geçerim ama ülkücü dedn mi aman.!!
Yüz bir hudut boyudur..Yabancıyı Benden,geçmişi Şimdiden,tahammülü zor olanı,tahammülü kolay olandan ayıran bir hudut...
bizlere gıcık olan herkse gıcıgım!!özellikle suna insanlara dış görunusyle not verenlere lanet olsun
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
orsp.çocuklarına....
Çok genç olmama rağmen hayatta i$lemediğim, yapmadığım halt kalmadı dindarlıksa ta uç noktasına kadar,dinsizlikse dinsizlik,Sarho$luksa sarho$luk,Karı kız,Uyu$turucu vs..
Dindar insanla dalga geçenden ve dini özgürlükleri yasaklayanlardan!(sarık,ba$örtüsü,sakal vs...)
(Zamanında ya$adım)Ateist insanla Tartı$mak yerine küfür edenden
Sarho$ken,fazla azandan
Ve hiç sebep yokken içki içeni dövenden
Uyu$turucu kullanana çürümü$ veya ucube gözüyle bakandan ve kullanma sebebini öğrenmeyen ve ona yardım etmeyenden
Avrat olayını anlatırım ama zaten biliyorsunuz
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
uyuşturucu kullanmanın mantıklı bi' nedeni olabileceğini savunanlara..
bu kadar mı karektersiz bu kadarmı zayıf kişiliğiniz de uyuşturucuya sığınıyorsunuz
a uyuşturucu kullananlar!!
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
beyaz converse gıyenlerden!!!! ![]()
....generation of abortion....
-Converse'yi hayat ve mat meselesi yapanlardan.
- Tam nefret olmasada Tiki, ciks'ler yüzünden
yakında converse'den
- Halis Türk malı olan Mekap ayakkabılarla dalga geçen zengin piçlerinden.
- Marka takıntısı olanlardan.
- Önüne gelene laf sokmaya çalışan Folloş
karılardan
Nefret ediyorum...
- Dershanelerde baştan aşağıya marka giyinipte geyiğini çevirenlerden ''Yok abi ya. Adımımı atmam ben o dükkana. Kolezyon'dan dışarı çıkmam ben''
- Böyle tiplerden hoşlanan ve en ufak sözüne gülen salak karılardan
- Üzerimdeki Shaman resmini görüpte arkamdan ''Ate'' diye bağıran karılardan.Yine en ufak bir nü resmin olduğu T-shirt farkedilince kıskıs gülenlerden
- Bi s.kime derman olmayıpta işin aykırılığına kaçan bağnazlardan
- '' Kulağıma hoş geleni dinlerim'' diyenlerden
- Bağlı bulunduğunuz tema hakkında zerre kadar bilgi sahip olmayıpta yorum yapan Öğretim görevlilerinden
Nefret ediyorum. Fırsatını bulupta bu tarz kişilerin arkasından fitne fücur yürütmektende ayrıca haz alıyorum.
birilerinden gıcık olduğunu anlatan gıcık insanlara gıcık oluyorum kendilerine bakmıyorlar çünkü
rüyalarımda b*ka sıvanan yüzler görüyorum ve o sensin biliyorum !!
çömez görünmeyi başaranlardan
-kendini beğenip başkalarını aşağilama eğiliminde olanlrdan
-tikkylrden
-kasıntılardan
-rocker ım die kendini bi kalıba sokanlardan
-sırf çevresindekilerin beğenisini kazanmak için yaşayanlardan.....
-satanistlari bi bok zannedip onlara benzemeye çalışanlardan
-popçulardan
-yere tüküren insanımsılardan
-asi olucam die kendini kasıp saygısızlık yapan tiplerden
-yavşaklardan
-kolonya süren erkeklerden
-sivriburun ayakkabılardan nefret ediorumm
Kendini metalci sanan simsiyah giyinmis kolpa öküzlere sinir olurum
I asked to yellow flower
Have you got father mother
Flower said that dervish father
Mother father topraktır!!! AHHANDA OLAYA GEL amk
elinde sigara çömelmiş yere üstünde deri yelek ayakkabıların arkasına basmış karı karı die deliye dönen abeciler....
tabi ben bi cradle hayranı olarak cradle olayına katılıorum kıliplerini izleyip kendini cradle hayranı sanan özenti gençlik black metalin b sini bilmeyen dümbükler nymphetamine dinleyip cradle hayranıım dienler bi sie ya
metallica tshirt ü gien hırtlar da var ortamlara akan cok komikler aslında ya altında kundura falan
mobiletli tipler var bide cook burası türkiye yaa olcak okadar ![]()
kendini satan sananlar var bide ya kan görse bayılcak öle artizlik olsn die sanki cok iyi biseymis gbi ben kedi keserim die saçma sapan laflar edenler var....
abi o piyasa meselesi adamı katil yapar ya almış bi metallica tisörtü etrafı kesen tipler var..kapatçan bi odaya önce kırcan kemiklerini sonra ateşe vercen onları
![]()
angel of death
abaza we kosellierin dısında msni acık bırakıp cvb yazmayan herkese sınır oluorum yazmıcan nie acık bırakıon o zmn ya ![]()
denizden metal cıksa yerim anladın sen ![]()
Şekilciler yok mu şekilciler.. Onları kızılcık sopasıyla dövmek istiyorum.. Popolarına popolarına vurmak istiyorum.
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!