Forum
slm ahali
insan kendı olmalı ve oole davranmalı ...kendını bı bk sanmalı ama bısı sanmamalı .........oole olmadgnda bn ınsanlardn nefret edıorm yaa gercı su an bı cok kısıdn edıom ama neyse ...
ne kadar yükselirsen, o kadar küçük görünürsün uçmak bilmeyenlere NIETZCSHE...
uzaklara bakmaya gerek yokk "aramisda baya bi kolpaacii var "
isde ben onlara gicikk oluyorummmm 
yes to Racism!!!
azck saç sakal uzatp siyah giyinnce satanist damgası wuranlara, kırolara, BAZI liseli salaklara, benm deerlerme laf edenlere(beenmior olablr ama saygı duy aq!) otobülerde müziin sesni kısarmsn dien dallamalara, kızlara kur yapcam die beni yada bi başkasını alet edinenleri, yıllardır metal dinliom dien we WACKEN dedgmde o grup nereliydi yaa die karşılık weren denyoya(gerçktn yaşanms bi olay!) daa bu liste uzaaaaaar gideeeeeerr...
kendini ön plana atmak icin elinden her geleni yapan aptallardan gıcık oluyorum...
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
zengin piçleri
sahte göthicler ve punklardan ayrıca kendini bi b*k sananlardan
Gıcık olduğumu siklemem zaten orda yokmuş gibi davranmak çok kolaydır benim için o yüzden gıcık olmam 5-10 sn arası sürer
Tanrıyı severim benden uzak olduğu sürece,içki masalarında alemlerde..
evvela kendımden olmak üzere tum ınsanlardan..
lanetlenmeyi ve affedilmeyi bir kenara bırakın;bizler tanrının sevmediği çocuklarıyız?!?!?
aptal olan herkes
et ve kemikten oluşmuş gerçek insanlar mıyız?dünyamızdaki şeyler sahici mi?yoksa her tarafmız salt bilinçle mi çevrili?
İnsanı ezenlere sinir olurum..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
sabit fikirli insanlardan
anamın huylarınada acayip kılım ![]()
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
faşistler
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
İnsanı ezenlere sinir olurum..
aynen.kendini üstün gören aslında bir bok bilmeyen gerizekalılara sinir olurum.doğru faşistlerede sinir olurum
Thrash Till Death...
bütün insanlardan nefret ederim o ayrı ama..özellikle özenti takılanlardan,çok bilmişlerden..haa bi de kroların yeni yürüyüş şekli çıkmış..bazı kendini artis sanan hıyarlar kollarını yürürken ahtapot gibi sallayarak yürüo,ayar oluorm öylelerine yaa..kırcam kollarını bi taraflarına....
insanları sevmem demiştim de...sadece sessiz takılanları(fesat olmayanlar ama),dertli olan elemanları,dumur takılan harbi damar elemanları severim..
Arnold Civardagezer
Damalı Gençlik..