Forum
peçetesine sesli bi şekilde hınkıranlardan
göğüs kıllarını gösteren gömlek giyip onları kaşıyanlardan nefret ederim
geçen gün minübüse yaşlı bi teyze bindi ona yerimi verdim buyrun siz geçin dedim cvp aynen şöle
- bana ne yerini veriyosun ben yaşlımıyım
dumur oldum
ılımlı satanizm ![]()
Faşistlerin alayı. Uç noktadaki panklar. Her boka karışan Türk halkı vatandaşları.
http://noiseforanewgeneration.blogspot.com/
durduk yere huzursuzluk çıkaranlardan..
http://img114.imageshack.us/img114/8183/blackgrafic180hy2.jpg
Sevgilisin sözünden çıkmayan..Dışarı çıktığında bile:
-Alo aşkım ben dışarı çıktım tamammı.Nezmanmı döncem..Tamam o saatte dönerim aşkım..
Tipi konuşmalar yapanlardan..
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
böle bi şeyin eylemi yapılır karşıtı oldugu şey ayagına giymişdir. onlara uyuz olurum
bide istiklalde türemiş olan 15-16 yaş arası gothic olmak için çaba gösteren kızlar ve erkeklere uyuz oluyorum
otobüsde böle yaşlılar suratımıza bakıyor bana yer ver diye benim evim taksimde okulum kartalda bütün yol 1.30 saat sürüyor ben ayaktamı gitmeliyim sizce böle yaşlılara uyuzum...
Offf tuna sana cok gıcık oluyorum allah belanı versin ya !
Emolardan,Sahte Punkçılardan,Sahte gothiclerden,Doomculardan..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
peçetesine sesli bi şekilde hınkıranlardangöğüs kıllarını gösteren gömlek giyip onları kaşıyanlardan nefret ederim
geçen gün minübüse yaşlı bi teyze bindi ona yerimi verdim buyrun siz geçin dedim cvp aynen şöle
- bana ne yerini veriyosun ben yaşlımıyımdumur oldum
+546348576435763543674344687 falan falan... o teyzelere yer falan vermeyn yaa onlar herkesten saglamlar uyuz seyler ya aynısı banad aoldu kackez yaa bide hepsi capitolden biniorlar 2 numaralı otobuse sonra otobus rezil bisi kokuorr
Şehr-i Harabe
Ahaha. Sahte metalcilerden nefret etmiyosun yani. Bu mesajın beni baya düşündürdü...Emolardan,Sahte Punkçılardan,Sahte gothiclerden,Doomculardan..
Ayriyetten "doomcu" olmak nasıl bir duygudur acaba? Tabirine hasta oldum. "DUMCU NABER?"
Ben kudur-doom'cuyum naapcaz?
Hem "gothic" olarak tabir edilen insanlara bu nefret niye, anlamıyorum. Zaten Türkiye'de gothic'ten çakan tam olarak kaç insan var ki? 100 kişi bile yoktur kanımca. Gerisinin alayı love metal ayaklarına girdikten sonra "gothic" diye bi kelime öğrenip him'in yan sanayisi olan grupları dinleyip triplere giren tipler... Bunlar sizi üzmesin canım arkadaşlarım. Hepsi zaten iki gün sonra sönüyo balon gibi. Önemli olan bence içtenlik. Sahteliğe hiç katlanamam. Hem hepimiz bu işin içindeyiz, belli dönemlerden geçerken hepimiz o an kendimizi çok değerli hissediyoruz ama ilerde o zamanları düşününce kendimize gülüyoruz. Kısacası kimse anasının karnından metalci doğmadı. Bence herkes yeni yetmelere karşı biraz daha anlayışlı olmalı, ki benim her gördüğü adama "bu kesin özenti" diyen arkadaşlarım var. Ulan sadece kıyafetine bakarak nası anlarsın? enteresan olaylar... Neyse.
http://noiseforanewgeneration.blogspot.com/
bütün rap cılardan
bizim okula yeni gelen bi kıza sordular
-o bilekliğindeki işaretin anlamını biliyomusun(faşist işareti vardı)
-ımmm rockla ilgili bişey sanırım
işte böyle tiplere...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
98 model tesisatlı şahinle arkada 5 kişi gözlerined gözlüklü kolunu camdan çıkarıp kızlara laf atan krolardan
kahvede takılan batak yapan sinek insanlardan
polislerden
marka manyakları tikilerden
rocker manitalardan
ben satanistim deyip acayip acayip tripler yapanlar ve sitede satanistim deyip isim yapmaya çalışan küçük çaplı insancıklardan
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
saclarını mohawk tarzı kestiren erkekler midemi kaldırıyo yaww... :S
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
iş yerindeki mustafa dallaması.40 yaşına gelmişin adam bi sus be.bi şeyide bilme.herşeyi bilemesin.yakında dövücem kırıp çenesini eline vericem oda rahatlicak yüzlerce insanda.