Forum
Hayır'ı Evet Evet'i hayır Anlayan Kişilerden. Özellikle Tafra yapmayı ve Trip atmayı günlük Hobileri haline getirmiş olan "insanlar" ı şiddetle kınamaktayım. -)
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
lamerlerden hiç haz almam
ılımlı satanizm ![]()
ha birde ben sundan nefret edıyorum ben bundan tıksınıyorum yok cok ezık yok cok lamer dıyenlerden bıde ozentı deyıp ozentılık yapanlardan
GICIK ALMAYA BAŞLADIM HAAAA DELI OLUYORUM :::![]()
yok
hıı biide MİİLLİ EĞİTİm b*kanıı waaarr a.q
yaaa sınıfta kaldıımm 15 gündür bi kalanlar sınıfı açcaklar açmıo a.q
af da çıkmıo
donuna kadar satranç tahtası gibi gezenlere hele kadiköyde.başım ağrıyo zaten her yer kare kare s*kecektim.
ben de alternatif takılan bonus kafalara uyuz oluyorm yolucam bigün böle
Etrafda dikkat çekmek için dolaşan garip takılar ve bilumum şeyler takanlardan..
VULNERA OMNEZ,ULTİME NEKAT..
Kendi Felaketimi Kendim Yaratırım,Lanetimin Sebebi Benim..
kendi kararlarına başkasının vermesine izin verenlere
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
net kabadayılarına...sanal hayatta elde ettikleri statülerle yaşamaya çabalayanlara...
www.dansetbenimle.com
http://ysseulb.deviantart.com/
sevmediğim herkese gıcık oluyorum.
tikilerden cixlerden we bi bok bilmediği konular hakkında artislik yapnlardan,bide kasıntı kızlardan NEFRET EDİOMMMMM... hepsinin a.q a.q a.q a.q ![]()
Beni Görürsün ama SOBELEYEMEZSİNN...
oldugu yerde brutal yapanlardan nefret ediorum alaksız biyerde öeeehhggg seklinde sesler cikarip asi takılıyolar.hae bide paso mosh yapanlar.kulagını deldirip aman babam gorucek die korkanlar,ewden ciktiktan sonra makyaj yapanlar ve 2-3 piyasa grup bilip metalcinin allahiyim ulan havasinda gezenler,gruplarin biyografisini ezberleyip ama bi sarkısını bilmeyip fanlariymis gibi dawrananlar,her soledigin gruba ya dinlemistim galiba bikere gibi cvplar verenler (ustune ustluk bu gruplardan bazılari sadeca soyleyen kisinin hayal gucune dayalı olunca daha bi komik oluyolar orn:kirgvorgard,hovrgaroth gibi black(!) gruplari war bilirmisiniz
)topunuzun a.k bunlardan nefret ediyorum..... :S
sana gıcık oluyom kimsin lan sen!!
.. (üstekine demiyom ya) neyse kime gıcık oluyom.. okuldaki tiki metalcilere..anlamıyorum ama CİDDEN anlamıyorum metal dinleyen bir insan nasıl caddeye gidip "dizel" pabuç alıp "tomi" shirt alabilir hala ciddi bir şekilde ANLAMIYORUM :s:s anneeee
abi tarza konusun da kimseye gıcık olmama onların kendi zevkleri gerek punkçu olsun olsun gerek gotik olsun ama şu krolardan nefret ederim hemde çoooookkk
Dün farkettim de tükürerek konuşanlardan da nefret ediyomuşum ben =)
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!