Forum
1.yavşaklar
2.arada tr yerine kamon nigga gibi konuşan özenti rapçiler
3.bni kesen kızlar (gelip konuş çok meraklıysan)
yalan söyliyenler...
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
o anki ruh halime göre değişir ama genel olarak kötü niyetli hizipçi ve bölücüleri sevmem ama ben vatanseverim deyipte vatanı için kıçını bile oynatmayan insanlardan nefret ederim ne düşündüğün değil ne yaptığın önemlidir bence
ılımlı satanizm ![]()
siyasetle yatıp kalkanlardan
eski sevgilisini hala sevipte kıskandırmaya çalışıp kendini rezil eden gerizekalılar
salak sanki seni sallıo boşuna kendini rezil edio öküz
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
ya bide şey var çoğu kişi rap pantolonu üzerine
manowar ya da cob t-shirt giyiyo ama varya manyak komk oluyo inşallah görürsünüz de gülersiniz bol bol
KaşarLarı,insanLarı aşağıLamaya çaLışanLarı(hadi şaka maka neyse ama gerçekten bunu yapanLarı!!) , payLaştığın bazı şeyLeri gidip başkaLarına anLatanLarı, kendisine ya da sevdiği birine yapıLmasını istemediği şeyLeri başkaLarına yapanLarı (abazaLar!!
) pek sevmem... ![]()
Kefen ve gelinlik...Birbirinin aynı olan iki giysi...
Dinle bak!
Ölürken yaşamak,yaşarken ölmek...
Savaşırken teslim olmak ve teslim olurken savaşmak zorunda kalıyorsun...
Değil mi?
Dışı saf içi kalpazan olan tipler
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
---ya bişi sorcam sana
--ne far çabuk ol biras
--ya ben şeyy benimle çıkmak istermisin dicektim
--yooooooo
--ii taam ama niye
işte bu soru reddedildin al kuyrunu kucana defol ne daha niyeymiş de bilmem ne ısrarcı yüzsüz tipler kısaca.....
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
gayet iyi niyetli bi şekilde sorusuna cevap verdikten sonra muhabbeti uzatıp sana yavşayan tipler...
olguğu gibi davranmayanlar!
pa min ferd inn i ensomheten,inn i skogens morke!!!!
En doğrusu İnsan kendinden Başka herkese ne kadar severse sevsin gıcık kapar.Bide Kendini Bilmeyenler onalrı salla ayrı alem
Hödörö Hödörö
iki gün gördüğü kıza yavşayan tipler...
Parasıyla iyi günlere geleceğini zanneden ib*e'ler
The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence
ortada metalciyim diye gezen metal müziğin sadece sac uzatmakla siyah giyinmekle rock bar a gitmek le sınırlı sanan özentilikten ileri gidemeyen bir sürü dallamaya...
birde fileli corap giyip siyah etek le gezip her an heryerde verebilme kapasitesinde olan kaşarlara ... eşşeğe değil fileli corap jartiyer giydirsen eşşek gene eşşek... dünyanın en güzel gözlerinede sahip olsada gene eşşek bizimkilerde dunyanın en guzel **tlerine sahip olsalarda ki değiller gene eşşekler![]()
MAVİ LİMAN
Çok yorgunum, beni bekleme kaptan.
Seyir defterini başkası yazsın.
Çınarlı, kubbeli, mavi bir liman.
Beni o limana çıkaramazsın...
Nâzım HİKMET