Forum
Yere tükürenlere gıcık oluyorum.Hala var yere tüküren insanlar
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
metalle alakası olamyıp ben harbi metalciyim dien aptal kızlardan...........
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
Ayakkabımı çalanlardan 1 ay olmadan indiregandiye gitmişti ![]()
dikkat cekmeye calısan herkes salaktr özentidr ...malmal tuhaf anlamsız giyinip yolun ortasında böğürerek konusan kahkaha atan tipler..bi kafile seklinde bi yola çömüp dikkat ceken herkesten nefret ederim..
Süslü kokanalar, suratlarını boyaya boyaya hala güzel olucam kaygısıyla kendini palyaçoya ceviren şımarık küstah süslü kokonalardan nefret ediyorum, evet bunu sadece burda açıklıyorum.. FLAŞ FLAŞ FLAŞ ( dışşşş )
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
ilgilenmemeye çalışır görünüp daha çok ilgi bekleyen fallik kızlardan, omuzlarını dik ve yüz ifadesini donuk yapınca cool olduğunu sanan (bu tipler her sınıfta var, metalcilerin bir kısmına bile bulaşmış bişey bu) gerzek salak erkekler, fazla popülerleşince nasıl davranacağını bilemeyen tüm erkekler-kızlar, bütün yaşlılar, bütün ufak çocuklar hmm sonra yazıları okuyan sen: genç! ehue ,
insan varolması en talihsiz durum olan canlıdır. Ne kendisi kendi yaşmından haz alır, hayatı daimi acıdır (doğar-acı çeker ve ölür), nede çevresine iyiliği dokunur, tabiatı yakar-yıkar yokeder-tüketir. Sanırım dünya tarihinin en bela olayı, Nuh'un gemisiyle insan neslini büyük selden kurtarması olmuştur. Kıyamet anının bir an önce gelmesi için dua ediyoruz.
kafasına şapkayı yan takanlaran...ve tatil yerlerinde bu halde çıplak dolaşan özentirk kıro hip hopçulardan...
soad dinliyen tiplerden ve onların tişörtünü giyenlerden.ülkücülerden sosyalist emekli amcalardan ve tikilerden
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
şu aralar erkek gibi kızları taciz eden kızlardan iğrenmeye başladım...eskiden erkeklerın bakışlarından rahatsız olurduk yolda şimdi bide gözlerıyle taciz eden kızlar çıktı başımıza...çekemedikleri ne ben anlamadım!!!
www.dansetbenimle.com
http://ysseulb.deviantart.com/
bölücülerden, yalancılardan, eşlerini aldatanlardan, kokoş tiplerden, tüm hayatını şehvetinin hizmetinde geçirenlerden, kendini hiç yargılamayıp başkalarına hep bok atanlardan, kaşarlardan, piçlerden, egomanyak etrafındakileri küçük düşürmekten zevk alan zihniyetten, kendini sürekli övenlerden, istenmediğini anlayıp gitmeyenlerden, oğlancılardan, tecavüzcülerden, etkiyi görmeyip sadece tepkiyi görenlerden,işte türk milleti hah!tripleriyle kendi milletini aşağılayanlardan, kültürlerinden kopanlardan, zenginliğe özenenlerden, kendini hiç tanımaya çalışmayanlardan...
+sahte insanlar biz çok sıkı arkadaşlarız kopmayız diyipte bi gün olsun aramayanlar
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
minibüste bana para uzatanLar..mavin gibi hissediriyolar
..Notalarına yaklaş aşkın !
şu avrupa yakasındaki selin gibi yavşak yavşak konuşanlar oha fln oldum yanee kal geldıııı
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
Şekilci züppelerden
duman dinleyenler,sora elektro gitarıyla poz verenler
,kendi olmaya calışmıyanlardan,birayı bardakta içenlerden,
Benim mi tanrıya inanmamın gerektiğini,yoksa tanrının mı bana inanması gerektiğini bilmiyorum..