Forum
kızlardan 20 altı
yüzlerindeki anlamı bilerek isteyerk yitirenlerden bakarken göremeyenlerden özenti olmamanın özentiliği içinde olanlardan nefret ediyorum
MSN Messenger'da 6Km, büyüklü küçüklü harflerden oluşan, sempatizm amaçlı güller, çiçekler, böcekler içeren, nicknamelere sahip şahsiyetlerden...
We Sold Our Soul
For
Rock 'N Roll
her harfe , kelimeye smiley koyan zihniyetlerden.
birbirine uzak mesafeden koştuktan sonra kavuştuklarında sarılıp sallanan kızlar..
bu kızlar muhtemelemen önceki gece telefonda saatlerce konuşmuştur..
rengarenk gömlek giyenlerden
bir gün bütün türk devletleri çin seddinin sınırında buluşacak
M.KEMAL ATATÜRK
Bende gündüz metal dinleyip akşam arabesk dinleyen insanlardan nefret ediyorum ve cankan yurtseven kardeşler gibi metal tarzı yapıp metalle alakası olmayan bir tarzda müzik yapan insanlara özenen entel kırolardan nefret ediyorum
dünya ya sanki sırf tuvalete gidip s**mak için olduğunu sanan kendini ve dünya yı sorgulamayan her şeyi eskilerden veya birinden duyduğunu savunan bir görüşü olmayan popülerlik dediği ama kendisinin bile ne olduğunu bilmediği keko tiplerden ![]()
"i feel like ill be seeing you at every street corner"
kekoları seviorum cok bilmiş tiplere kıl olurum bende
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
başkasına hakaret ederek mutlu olan insan müsvettelerinden...
nefret etmesemde ..
acıyorum.. zavallılar ..
bebek taklidi yapan kızlardan..
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
gothc olmaya çalısan 80-90 tayfası hatunlardan
noktalama isareti kullanır gibi a.q veya amk diyenlerden, msn de kızlarla konusrken zevke gelen slklardan
giyinme tarzına bakaraktan karakter tahlili yapmaya calısan tiplerden onyargılı amazonlardan sonra ben gothicim diip sokaga cıkan 87 ve sonrası tayfasından ![]()
Şehr-i Harabe
her iki kelimenin arasına ecnebi bir kelime sokuşturup marifet sananlardan,
gücü süsünden püsünden alanlardan,
pideyi lahmacunu orman gibi kollarla yapıp zehir edenlerden.....
düşük bel giyen erkeklerin a.q ..erkekliğimden utanmama en büyük sebep