Forum
İstatistiklere göre Türkiye'de her erkeğe 2 kız düşüyormuş benim hakkımı kim yiyorsa haram zıkkım olsun
xD
Back on German soil..
benm bi arkadaşın ki karlı bi günde 'deh diyelim kara bulutlara'idi hmmm değişik doğrusu

-everybodys fool
sıkıntıı
Ben bir boyacıyım,hayatını boyarım rengarenk.Kaybolmuş duyguların doktoru,sevginin mimarıyım.ücretim mi?Bir içten tatlı tebessüm.
sie...
Hödörö Hödörö
'Köyün imamı sevdiği kızı istemiş vermemişler. Ezan saati gelmiş mikrofonu alıp sıradaki ezanı sevipte kavuşamayanlar için okuyorum demiş'
of ya bir de bunu sığdırmak için ... Akıl fikir !!!
Tanrının hepimiz için bir planı vardır .. Sanırım ben B planıyım.
"nickini bile görmek istemiyorum,oturum açmasan ii edersin,maillerim sana ağır mı geldi,engelledim seni afedersin"
:Ç diyorum ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Sizden sevgilinizi çalan kişiye verilecek en iyi cevap ''sende kalsîn'' demektir =))
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
küçük kuzenimin iletisi offf öldürüyo beni ![]()
ROCK'N coke gibisin çadır kurmak istiyorum .
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
"Ben Mevlana değilim,adam ol da öyle gel" var.
''gamzenin konverslerini hele bi saklayın gösteririm ben size'' ![]()
boris olshansky
adam kıza çıkma teklif ediyor, kız "olmaz sen çok ayısın" diyor.. ve adam direk kafa geciriyor .. haftanın en'i
..Notalarına yaklaş aşkın !
hele bir git..!
Attığın taş vurduğun kuşa değer olmalı
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
Tomorrow will take us away far from home...
yıkılırmı duvarlarım üstüme-ölüme kavuşana dek..sarılırmı ruhum bedenime-ölüm bana karışana dek..
nedenler yaratırken uzaklaş yavaşça keyifli haller kahvehanenden..
[abyss krynn]
Mevlana beni tanısaydı ''gelme'' derdi..