Forum
okült sanatlar dahilinde bişemi bu 3 kere belzo demek
korkarım lan ben belzebuldan!!! ya aslı gelirse eheueheueheu
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
çok üzüldüümde gerçekten çok üzülmem gereken bişey oluyoo ve bu durumda kimse yatıştırçak bişe bulamıyo ama deneyenler oluyoo tabi
çok üzüldüğümde içim rahatlayana kadar, sinirim ve üzüntüm geçip mantıklı düşünecek hale gelene kadar oturur ağlarım... tabi elimin altında içki varsa o ayrı...
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...
aslında ben hep üzgünümdür ve kimsenin umrunda deilim malesef.aslında bi sevgilimin olmasını isterdim ama....
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
üstteki güsel ve içten konusmus ne güzel ..
hep üzgün durumdayım bende oturur aglarım.. kimse görmez.. sadece kızlar aglamaz bu dünyada utanılcak bişy de oldugunu zannetmiyorum
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
içerim, faca atarım orama burama salakcadır ama rahatlatır beni... we tabiki de aglarım...
ill fight the heathens.........................................
üzüldüğümde kimseye ihtiyacım yok - kendimee yeterim...
Elinde cennet - cehennem dahi olsa adaletsiz olan hiçbirşey önünde eğilmem...!
kainatı susturur, yalnızlaşırım. gözyaşlarımla başbaşa kalırım. sonra onlarla beraber akıp kendimi de sustururum. "büyük acılar sessiz yaşanır" demişti bi seferinde birisi (millet: bu da psikopat çıktı)
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
once bi guzel duvarları yumruklarım sonrada aglaya aglaya sarkı solerım...
zamanı tanrı yasarmıs, insanoglu ölmek icin yaratılmıs
ewet ağlamak...
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
alırım biramı açarım müziğimi alırım gitarımı..bu abi
amen!!
çok üzülmem çünkü sürekli üzgünümdür asla mutlu olmam bu yüzdende kimse beni mutlu edemez
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
eskiden çok üzüldüğümde kendime fiziksel olarak acı werirdim..fiziksel acı ruhumdaki acıyı mı hafifletir die yoksa unutturur die mi bilmiorum..hernese artık yapmıorum..arkadaşlarım destek olmaya çalışır çoğu zaman ama bilmiorum ben çok sinirliysem üzgünsem duymuyorum bile dediklerini.herşe içimde bitio..sanırım bi tek sewgilim beni sakinleştirebilio..iiki war diorum her saman.. 
wala ben üzüldüysem ya da sinirliysem kimseyi yanımda istemiorum o zaman herkesten nefret ediorum sadece kendi kendime sakinleşebiliyorum başka yolu olmuyo.hele ki sewgilim beni sakinleştirmeye gelirse daha çok sinirleniyorum we uzun bi dönem onunla konuşmuyorum.çok salak bişey biliyorum ama öyle yakın bi zamanda örneklerini yaşadım yine...
bide full lacuna coile sarıyorum ii geliyo
love fool person in doom tricks
çok üzüldüğümde herkesi tersliyorum bnm için bişe yapmalarını istiyorum sadece
gecenin soluğunda sarı farlar,kornalar,başa yetişmek için aceleci,sankı sonu gelmeyecekmiş gibi kayıtsız...