Forum
kitap okumaya devam ederdim herhalde. sıkılsaydım da elime gitarımı alıp kendim için bir şeyler çalardım.
uyurdum- tv izlerdim- kitap okurdum
Bakire bedende fahişe düşünceler...
walla pc nin olmadğı zamanlarım oldu.hep ders çalışcam ders çalışcam dedm ama bir tane bile kitap açmadım..tv izledim müzik dinledim.tıkındım.![]()
Akın var Güneşe akın,Güneşi zaptedeceğiz,Güneşin zaptı yakın..!!
mzk dınlerdım smdı oldugu gıbı.gtr calısırdm oturupta fılm ızlerdım.sıkılırdm bolcaa...
Birgün gelir herkes kendi yoluna gider..Herşey nasıl başladıysa öyle biter..
buuk iitimal alsancakta surtuo olurdum....sıcak mıcak dinlemem bira içmenin zamanı yoktur...
insanların çoğu ölmekten korkuyor, aslında yaşamayı bilmedikleri için
dershanenin verdigi odevleri yetistirmek icin yirtiniyor olucaktim. hem de bu sicakta.
işsiz kalacaktım (bilgisayarcıyım çünki) ![]()
Nefrete sevgiden daha çok güvenirim, Çünkü nefretin sahtesi olmaz!!!!!!
PC demişsin... laptopu açardım bende ![]()
http://metaltr.mybrute.com
dgs ye çalışırdım heralde yada roman yazardım belkide şair olurdum ![]()
![]()
![]()
![]()
bi daha böyle üyeliklerini görürsen açarsan pişman olursun
köşe başı alkol tayfasına takılırdım heralde.
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
bilgisayarda zmn geçirmeyi sewiyorum amazatn sene boyunca pek haşır neşir olamıorum ewde olmadığım için ama tuhaf gelmezdi her zmnki gibi kitap okurdummüzik dinlerdim gezrdim dwd de film izlerdim ws..bilgisayar çok işe yarıo ama her şey değil benim için
bileğini kestin / bileğimi kestim..
ordan çıkan iki damarı bağladık birbirine
artık yeni dolaşımın adı sevda dır!..
dantel işlicektim![]()
![]()
![]()
şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığlıklar mazoşist umutlarımı kırbaçlıyor tek bir bakış için erteledim intiharımı........
orayı burayı süsliyecektim, salak salak esprilere hehehahah diyecektim, cadır monte edip sonra demonte edicektim......... tembellik hoşuma gidiyor şu sıralar
Şehr-i Harabe
tv izlerdim herhal şuan ..
İstediği birşey vardı..
Gün ışığını görmemek..
valla evde puzzle var ona devam ederım su ankı gıbı ama daha yogun olurdum yada kıtap okurdum yada 1 saat sonra olcucagı gıbı taksıme dogru yol almaya baslardım..
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein