Forum
5 kuruşum yoktu..ona sinir oldum..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
Sigaramın Bitmiş Olmasına Ve Benzinlikteki Marketçinin İçeride Uyuyup Beni Yarım Saat Dışarda Bekletmesine..!
ŞEREFSİZLERE, RUH HASTALARINA, KALLEŞLERE, ADİLERE, RUHSUZLARA, İKİ YÜZLÜLERE, KARAKTERSİZLERE, KORKAKLARA, YALANCILARA RAĞMEN, DURMADAN, YILMADAN.. `METAL`
pazar günü işte başlı başına sinir bir gün,
her yer kapalı,tikiler ve askerler sokakları işgal etmişler,evde kalıp oyun oynamak daha mantıklı
yağmur nedeniyle göl olan yollarda 3 saatimin geçmesi!!! (bu arada normal hawa şartlarında o yol en fazla yarım saat sürüo bu da en çok koyan tarafı >| )
karanlık,,sessizlik we soğuk..gölgeler we hiçliğin kokusu..
hiçbişey yapmayan hiçkimse yok o yüzden hiçbişey deişmedi...
HERZAMANKİ GİBİ KANKİM SANDIĞIM İNSANA
hergün bu son diorum ama bende bi sorun war galiba.aranızda psikolog war mı ![]()
internet dehşet yavas
hava çok soğuk
yapı kredi bankasinin da ta mk
müzik dinliodum otobüste..bi kız otrdu yanıma..müzik dinliorum..ters ters bakmaya başladı.anladm ses geldi rahatsız oldu..daha sert bi şarkı açtım..daha ters ters bakmaya başladı...coştum brutal olmayan saniyeleri sayılı bi şarkı açtım..artık öfleip pöflemeye başladı...oysa bnm snr olduum şey şuydu,rahatsz olabilirde,kardeşim ağzın yokmu sesini kısarmısın desene!
Karşı kımşunun sevmediğim çocuğunun gelip kucağıma oturması
ayagımı masanın bacagına vurdum ve hayatımda ilk defa bi masa bacagına sinirlendim
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
kısa filme ilgisi olan arkadaş yok okulda bayağı bi sinir oldum
herzamankı gıbı trafiğeeee
canım sıkılıyoooor...
biçok şeye..iğrenç bi gündü zaten..ama en çok fizikten 1 almama..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
celtic maci berabere bitmedi sinir oldum gitti paraciklar yine
Hala yola tüküren ve insanların içinde burnunu kurcalayan insanların oldugunu görmek çok sinir bozucu, bugün bizzat şahit oldum
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
yine ödevimi yetiştiremedim
yurdun yemeklerii çok b..tan
sınıfımdan nefret ediom
yes to Racism!!!