Forum
-Ona güvenip uyuyakaldığım için Nokia 1100 telefona
-Sabahleyin The Dubliners ile taze bir güne başlarken karşılaştığım Eskişehir'in titreten soğuğuna. (Eskişehir'in yerlileri şehri kasıp kavuran soğuk hakkında özlü bir söz söylerler: S.çtığın b.k eğer yere düşmeden kuruyuveriyorsa bilki bulunduğun yer Eskişehir'in ta kendisidir.)![]()
paramın olmayışına...
filmin en iyi yerinde elektriklerin kesilmesi..
İstediği birşey vardı..
Gün ışığını görmemek..
başımın deli gibi ağrımasına:/
Her hırsı kaybettim; birisi olma arzusu yoktu, Bir şeye ulaşma arzusu yoktu. Yalnızca kendi içime atılmıştım. Bu bir boşluktu ve boşluk insanı deli eder. Ama Işığa giden tek kapı boşluktur. Buna, ancak delirmeye hazır insanlar erişirler demektir.
Rekoru kıramadık. Çok pis sinirim bozuldu. 1 gün boyunca Avatarıma Siyah Kurdela koyup tepkimi dile getiriyorum. Katılmak isteyen arkadaşlara şükranlarımı sunarım!![]()
rekor kırma aktvitesinin olacağı başlığın kilitlenmesine
Popçular Dışarı
Aman cidden ya bi' rekoru kıramadık, yola çıkılmaz bunlarla. Çok pis sinir oldum hıh.
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
kerem eeeeeeeeeeee
Yürüyen Kapris
sesim duyuldu ve başlık geri açıldırekor kırma aktvitesinin olacağı başlığın kilitlenmesine
Popçular Dışarı
bugün mat 2 hocasına sinir oldum 2 dk çişe salmadı gıcık herif ya
SürüDen aYRıLan iDeaList KuZu..
SaHiBine DönMeYen iSYankar BumeRanq !!
sokakta kaldım kıl oldum... şuan netteyim izmit gece büzzük, soğuk bilmem kaç derece...
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
Azına kadar dolu olan otobüste sıkış tıkış dururken önüme geçen 87645873 yaşındaki teyzenin ayaklarıma değen memeleriyle beni boğmaya çalışması.
Yürüyorum üstünde ölülerin. Ayaklarım tilki ayakları .
Sabah sabah deli gbii sigara içip minübüse binen ve agzı leş gibi sigara kokan pisliklere sinir oldum...
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
dershaneden birine..
İstediği birşey vardı..
Gün ışığını görmemek..