Forum
bu saatte hala çalışıorm geLde sinir oLma ![]()
![]()
![]()
..::To Live Is To Die ::..
beni izlemesine..
..Notalarına yaklaş aşkın !
Annemin tüm gün tepemde dikilip bir sürü dilekçe yazdırmasına, şu an yaşadığım sıkıntıyı anlamayıp sürekli tembelliğimden, yetersizliğimden bahsetmesine, ilerde serbest çalışmayacağımı, bir şirkete avukat olarak gireceğimi yoksa zorla hakimlik sınavını kazanmak zorunda olduğumu söylemesine!!! Hayatımı kendi kafalarına göre yönlendirmeye çalışmalarına, sözlerinin tavsiyeden öteye geçmesine, kararlarıma ve düşüncelerime tecavüz edilmesine!
Ben de insanım lan!
sinir olamıyorum :S
..Notalarına yaklaş aşkın !
hala ıs bulamadım offf
((
Dün Karpedyem'de gördüğüm eşcinsel erkek şarkıcıyı öptüğüm için kendimden, çıkıntılı göğüs uçlarından gözümü ayıramadığım için ve bundan dolayı geniş bir anlayışa sahip olduğum izlenimi aldığı için ondan nefret ettim. Bugünde onun siniri var hala üzerimde.
sabahın korunde kalkmak zorunda olduğuma
çeketime ![]()
boris olshansky
bana inanmadıgını söyledi... ne yapabilirim korkmaman için gözlerini açıp bakman için...
Herşeye sinir oldum
Sevdiğimi ve yakın bir arkadaşımı işten attıran zeka fukarası burada onun yüzünü gördükçe sinirleniyorum. Dahası ona birşey yapamamak beni daha da delirtiyor.
yonja denen boş beleş abaza sitesine resmimi dayamışlar profil yapmışlar sinirden kuduruyorum hala !!!!!!!
yonja denen boş beleş abaza sitesine resmimi dayamışlar profil yapmışlar sinirden kuduruyorum hala !!!!!!!
Git liderleri ol abi! Şekillendir o insanları . Yoğur istediğin gibi!
yahu arkadaşım banane ne bok yerlerse yesinler .. şekilsiz insanlara şekil vermek gibi bi zaman kaybına neden uğrayim
dur bakalım şikayetleri dayıyoruz umarım kaldırırlar
iki tane abazanın kızları takip etmesine ![]()
ağladım insanlara aldırmadan...şimdi dönüp baktığımda şükrediyorum yaptığıma,en azından kendim oldum ya...
sınıfta ki bi arkadaşıma gıcık oluyorum yaa salakmıdır nedir bütün yazıllılarda benden yüksek alıyorr olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bunalımdayım helpp
-everybodys fool
sıkıntıı