Forum
uyandigim andan sonraki her boka
kursta götüm çıkana kadar figür çalıştım! Hocama gösterdiğimde ise olmamış tekrar dene demesi beni çıldırttı...Anneme anlattığımda da verdiği tek cvp umarım resim kursunu değiştirmezsin bu kez!..pff:S
Artık hayal bitti,zaman doldu!..Gözlerini açman gerek, uyan artık!, uyan!, uyan artık!..
askerlerimizin iade edilmesi sırasında çekilen resimlerini
[ ϩΨmβoζ_oƒ_aρocaζΨpƐ ]
fazla makine gelmesine bu makinalar nedeniyle işi geç bırakmam sinirimi bozdu
az kalsın patrona sarcaktım
okulda mevzu patlak verdi okulda güvenlik dersine gelen albay dayak yedi arkadaştan zuhahahhaa...tekme tokat aksiyon dolu..
müdür yardımcısına kıl oldum :@
90 dakika boyunca yapılan toplu koro dersine. İnsan 5 dakika bile mi mola vermez kafam patladı ya.. puf.
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
müdüre gidip benim için bu kız istiklal marsına karsı diye salak bir iftira atan kıza
en cok...salak bi filme zaman ayirdigima
Yürüyen Kapris
her gecen günün bi gün öncesini aratmasına...
Ölüm dansı yapan kelebekler gibi, yüzüm hep ışığa doğru...
bildiğimi unutmama:/
Like a thief in the night,
The wind blows so light.
It wars with my tears,
That wont dry for many years..
metaltr den ekleyip sacma salak konusan o kisiye:s
baska isin yok mu ki?
Yürüyen Kapris
Yok yere tartisma ortami yaratip cevap istiyenlere. Cevap alamayinca neden bu kadar sinirlenirler anlamam. ![]()
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
msn de herkese cvp veremediğim için arkadaşlarımla tartışmam! 30 kişi birden dalınca olucağı bu yaık bana ya :Ü
Artık hayal bitti,zaman doldu!..Gözlerini açman gerek, uyan artık!, uyan!, uyan artık!..
gereksiz afra tafralarıma kimsenin beni çekme gibi bir lüksü yok..
tüm sınıfa.herkes ne kadar sahte geldi bugün bana.ben mi sahteyim acaba anlamadım. varolan düzene ayak uyduramıyorum.
ağladım insanlara aldırmadan...şimdi dönüp baktığımda şükrediyorum yaptığıma,en azından kendim oldum ya...