Forum
anneme!!
SenTenceD
anneannemin bana karışmasına bgn uyuz oldum
her zaman ki gibi kardeşime odamdan çık dedikçe duruyo yaa kendi odana gitsene salak herifff nefret ettirdi iyice kendisinden
....ANGELS ALWAYS DESERVE TO DIE....
bana gotik ve/veya satanist diyen şahıslara
Delinin tekidir, yazdıklarını okumamanız önerilir. Bir süre sonra kaşıntı, kızarıklık ve kusmaya neden olmaktadır.
gün boyunca aksilikler ve kötü şeyler yaşadım 24 saattir bişi yememişim ve 5 saatlik uykuylayım....ders çıkışı arkadaşlarla iftara gittik biyere gitmek için karar verdik uzun süre yürüdük o halde.gittik ve arkadaşım ben bunları yemem dedi.onca yolu geri deptikten sonra..nereye oturacağımızı düşündk iftarlar açıldı ama biz hala yer aradık hanımefendiye yiyecek bişi beğendiremedik sonra siz oturun bi yere ben bisküvi yiycem dedi iiiiiiice tepem attı Allahım sayıylamı geliolar hep benim başıma yaa şükür iftarı açtık 40 dk geçte olsa
I gave you my soul, you left me dying (freezing in the cold wind that screams through the silence, in the barren wastes of my heart) Within the walls of my mind... alone The winter serenade fell silent to me
son paramla gittiğim dönerciye..adam bok gibi yapmıştı eti soğuktu mayonezin tadı su gibiydi marullar kokuyordu hey yarabbim ya !
ıktısat hocasına...lavuk 2 saat ara wermeden ders yaptı..sanırım bı daha gitmicem dersine...
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
son paramla gittiğim dönerciye..adam bok gibi yapmıştı eti soğuktu mayonezin tadı su gibiydi marullar kokuyordu hey yarabbim ya !
Sansin tutmamis
Düşmandan yüz çevirmek korkaklıktır. Benim ikbalim yücedir. Talihsizlik ise düşmanın nasibidir..
yok abi.. sinir olmıycam bugün,amaan tamam hakkaten olmıycam ![]()
ince ince sızlayan midem'e :S:S
..Notalarına yaklaş aşkın !
durduj yere atar yapan arkadaşa..
ve son zamanlarda her gün olduğu gibi elemanın birine.. bişi yapmıyo ama yapınca da saçmalıyo resmen..
Pattonist here!
http://twitter.com/dilakm
http://pokefarm.org/_ext/user/dilakm#0
okuldaki müdür yardımcısına bide otobüsteki adama
abim otobüste dergimi yırttı tav oldm aq
ahanda bugünde sinir olmadım.. bak küfür de etmedim
hehe
gök delinir gibi yagan yagmura