Forum
Seçim Sonuçlarına...
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
Ampüle oy verenın Türklugunden süphe ederım![]()
İçimi Kemiriyor Zifir!!!
Sivrisineklere
![]()
Sivrisineklere![]()
boris olshansky
babam denen herife...
gerçi ezelden gıcığımdır ama...
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
ark msnye girmedi çok sinir oldum boyuna içiyom
Yerli gruplarına sahip çık...
k.koyde fenerliler satanistmiş (?) die ark.ı döwdüler ona sinir oldm onca insan mal mal baktı bi b*k yapmadı sinir oldum..
ben sadece insanim..android,voltran yada pokemon degil..
kıçımdaki pişiğe
tam bu topiği açmaya çalısırken 8-10 kere giden bağlantıya...
ben ölürsem akşamüstü ölürüm...
Telefonumaa. Halada sinirim devam etmekte
annaneme! çıldırttı beni ya çocuk gibi ![]()
Otobüsteki büyük ihtimalle sabah sabah kendine gelememiş insanlara belkide dogal bişey ama sinir oldum
Otobüste para toplayan biri vardır hepsinde değiL her neyse adı neyse
Sabahın körüdür ayakta durma savası verirsiniz
Adam derki:İnicek misiniz
Ya kardesim ben iniceksem bilmez miyim
(neyse)
Ben:Hayır
1-2 dk gecer
Gene aynı adam İnicek misiniz ?
Ben:Hayır (sabırlı bi sekildedir cunku adamın sabah sabah beynine oksijen gitmemiş diye düşünürüm)
Neyse sinir oldum bu nedir ya inicek misiniz inicekmisiniz bir daha ne zaman sorucak diye icimden gecirdim allahtan sormadı...
Birde
Hastanelerdeki igrenc duruma sabahın 8'inde gidilmiştir ve bir film icin yaklasık 8 saat hastanede durursunuz kayıttaki der asagı in bisey yap doktora sorarsınız bekleyin alıcaz sizi bunlar hic bitmez
Dısardakı kucucuk cocukları görürsünüz lösemilisinden herseyine kadar hem kötü olursunuz hemde kızarsınız daha cok kucuklerdır o havayı teneffüs etmek icin veya havası bana öyle gelir hastaneleri sevemem havası bile bir degisik bence hasta olmayan bir insan bile gitse orda hasta olabilir cunku rezalatti bir film icin 8 saat ne demek? Birde biz sanslı vatandaşlardık bizim gibi bekleyip alınmayan bi sürü insan vardı... Herseyi görürsünüz bir onlara bakarsınız bi kendinize bi onlara bi kendinize sonra üzülürsünüz belki hatta acısını bile hissebilecek kadar (bu bende mumkun olmadı cunku onların cektigi acılar cok degisikti cok acıydı iste adı üstünde) ama elinizden bir sey gelmez birde buna üzülürsünüz sinir olursunuz olursunuzda olursunuz...
annem markete git diye başımın etini yedi
buna sinir oldum
Nush ile uslanmayana etmeli tekdir,tekdirle uslanmayanın hakkı kötektir!
souk yemişim.. acayipim..
..Notalarına yaklaş aşkın !