İçeriğe geç

Forum

Bugün En Çok Neye S...

Bildirimler
Tümünü temizle

Bugün En Çok Neye Sinir Oldunuz?

949 Gönderiler
387 Üyeler
0 Reactions
163.9 K Görüntüleme
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

3.5 saat sigara içemedim.

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 11/10/2006 4:49 pm
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

dvd sürücüm bozuk,oyun yüklücem ama malum işte;cepte 5 kuruş para,sevmek yetmiyor karılara :)

Gönderildi : 11/10/2006 4:52 pm
NeFtiS
(@neftis)
Gönderiler: 2160
Noble Member

o almancacının aq ben..

Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.

Gönderildi : 11/10/2006 5:21 pm
nightmare
(@nightmare)
Gönderiler: 2911
Famed Member

izin günümün normalde 1 ayken 20 gün olmasına uyus oLdum

..::To Live Is To Die ::..

Gönderildi : 11/10/2006 6:35 pm
punky_sputnik
(@punky-sputnik)
Gönderiler: 5006
Illustrious Member

yeni nesil emolara hepsi aynı tikilerden farksız aq

Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.

Gönderildi : 11/10/2006 7:35 pm
neith
(@neith)
Gönderiler: 564
Honorable Member

bugün sewdiim insanla doya doya konuşamadım ona çok sinir oldum :evil: bi de üstüne sınıftaki kaşarlardan "aslında tek kaşarın" en baba metali korn'un yaptığını söylemesi üzerine zıwanadan çıktım.her lafına bi cewap kodum oturttum kendime geldim :twisted: :twisted:

Gönderildi : 11/10/2006 7:45 pm
6mylw
(@6mylw)
Gönderiler: 822
Prominent Member
Konu başlatıcı

punky_spuntik +1
bana hala satan diyolar insanım lan ben!
ama bugün asıl matematikçiye kızgım.kadın ruhsuz ötesi tünaydın demeden hemen tahtaya..NE SENİ NEDE ANLATTIĞIN HERANGİ BİŞİYİ ANLAMIYOM!kalmazsam iyidir.?

Gönderildi : 11/10/2006 7:57 pm
WastingMyHate
(@wastingmyhate)
Gönderiler: 2309
Noble Member

Bugün okulda öğle paydosunda uzun eşşek oynuyoduk. benden önce atlayan 4 kişininde pantolonu yırtıldı. Son olarak ben atladım ve Coooarrtth diye bi ses geldi. 5 kişi pantolon yırtık bi şekilde koridorda gezerken herkes dötümüze baktı.. hepsine uyuz oldum.

The Broadcast like their prayers went unanswered and ignored
god, like the rest of the world, just watched in silence

Gönderildi : 11/10/2006 8:44 pm
coyote_ugly
(@coyote-ugly)
Gönderiler: 1183
Noble Member

anketörlük için başvurduğum yerdeeğitime girdiğimde adamın okuma bilmiyomuşuz gibi bütün anketi bize okuyup açıklamasına tam 2 saat boyunca :?

i see dead people!

Gönderildi : 11/10/2006 11:19 pm
Andrew_Wood
(@andrew-wood)
Gönderiler: 124
Estimable Member

Kendime sinir oldum a.q
Lan sınıftaki herkez günde 500 soru çözüyom diyor,ben 2 haftadır 5 tane soru bile çözmedim.Konularda birikti.Bi b*k yaptığım yok,gez,tv izle,internette sörf yap.Bu saatte hala ayaktayım.Arkadaşların hepsi yattı,rahat uyku çekiyorlar,ben günde 5 saat uyuyorum :D

!!!!!!!!!!!!Alice in Chains!!!!!!!!!!

Gönderildi : 12/10/2006 12:47 am
redeath333
(@redeath333)
Gönderiler: 4694
Famed Member

moldova maçında hiç bi gole sevinemedim;böle zevksiz bi maç görmedim,yakamızı avrupamızıda yediler;o da cabası :(

Gönderildi : 12/10/2006 2:50 pm
darkexistence
(@darkexistence)
Gönderiler: 413
Reputable Member

dershanede en boq sekilde ayrıldıım eski erkek arkadasım bulunmakta.. hem de yan sınıfta... ne kadar güzel dimiiii!!!!!!!!!!!!

orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???

Gönderildi : 12/10/2006 2:53 pm
(@fullmoon-madness-28761)
Gönderiler: 38
Eminent Member

Dokuz Eylül Üniversitesinden çıktım. Karşı duraktan 670 numaralı belediye otobüsene binicem,ama otobüs artık saatte bir kalkıyormuş baya bekledikten sonra otobüs geldi ve ben ikinci kişi olarak bindim. Sıkıcı başlayan belediye otobüsü yolculuğu ilerki dakikalarda sinirleri tavan yapıcak durumlara gelecektir. Neyse ben ilerliyorum tam körük yerine geldim ben sağ tarafa döndüm son otururak yerlerdeki yerlerde duruyoruz arkamda da karının teki tam göt göte gelmişiz sığmıyoruz karıda bir göt var anlatamam. Sürekli iktiyor beni sonunda dayanamayıp ulan ne iktiyorsun dedim ve başlatık atışmaya karı bana habire salak,manyak,gerizekalı gibi kelimeler kullanmaya başladı ve arada götüyle iktiriyordu. Dayanamayıp kes len çeneni diyip şimdi ana avrat düz giderim kapa çeneni dedim ve bende onu iktirdim sonra kızı araya girip laf atıı ona da uza lan sümsük dedikten sonra,körükte duran adam ilerleyin arkada boş yer var dedi. Bende ben niye ilerliyorum o ilerlesin dedim oda ilerlemeyince arkaya, adam kızdı. Bende arkasında belediye otobüsünün arkasına gittim. Karı öyle psikolojik deli ki önüne gelenle tartışıyor ve beni burdan kimse ayıramaz diyor. Amkym ya sanki tabusu senin götün evladı ya... Arkaya doğru ilerkenken karı ya bağırdım o bünyeyle 5 kere kentkart basda öyle binotobüse dedim çenemi kapadım. Çok sinirlenmiştim bir daha böyle olay olduğunda dalıcam yolucam saçlarını!!!

Gönderildi : 12/10/2006 7:53 pm
NeFtiS
(@neftis)
Gönderiler: 2160
Noble Member

adamın biri geldi yanıma bi yer sordu tarif ettim..sonra bi sürü soru sormaya başladı yok çok tanıdık gelmişim ona nerde okuyomuşm vs vs..gidebilirmiyim artık dedim tanışsaydık dedi..ters ters baktım bikaçda laf söyledim sora gittim..çok sinirlendim ama aq

Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.

Gönderildi : 12/10/2006 8:45 pm
crying_in_the_rain
(@crying-in-the-rain)
Gönderiler: 24
Eminent Member

arıcam dedi halaaa aramadı serefffsizzz :)
cidden sinirlendim simdi ama aaaa

close your eyes..and feel my pain

Gönderildi : 13/10/2006 10:28 pm
Sayfa 4 / 64
Paylaş: