Forum
dün yaşadığım herşeye pişman olmama!!!!!!
şizofrenik sessizliğimin attığı sadist çığlıklar mazoşist umutlarımı kırbaçlıyor tek bir bakış için erteledim intiharımı........
2 kere üst üste bacağıma kıramp girmesine !!!
Sevgilime.
Yalakalık denilen şeyin içlerine işlemiş oldugu insanlara.. Hepsinin ölmesini istiyorum.. Ne kadar aşşagılık bir şeydir bu..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
yani utanmadan sıkılmadan hala birşeyde nasıl bukadar ısrarcı olabiliyorum..yüzsüzlüğün böylesi kendimi tanımakta zorlanıyorum..
Yalakalık denilen şeyin içlerine işlemiş oldugu insanlara.. Hepsinin ölmesini istiyorum.. Ne kadar aşşagılık bir şeydir bu..
işte tam hissettiğim sözler
rêve en noir et blanc ..
kız arkadasıma sinir oldum her zaman werir şimdi vermedi ondan cok fenalardayım yani
|..Hottest Douchebags in Black Metal in marduk !..|
bügün zamana hükmetememekten sıkıldım
DÜNYADAKİ TEK GERÇEK "sex uyuşturucu alkol rockn roll"
Lord BAEL: jonhny(emrah) basçı
okulda hocanın tekiyle birbirimize girdik..sinirlerim zaten bozuktu iyice gerildim..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
Herşeye hiç bişey güzel gitmiyo..
amen!!
anatomiciye sonra mikrobiyolojiciye kıl oldum üfff sinir ediolar
[?/!]Gøđ AllяεäđΨ ¢uяsêď Mє!...[?/!]
burnumun kırılmasına mq! çok sızlıyo şerefsiz yüzümü hissetmiyorum..
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
Bugün kendimi dövüyodum.. Bugün sadece kendime sinir oldum
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
okuldaki kendini bilmez insanımsılara sinir oldum.
Bugün okulun bahçesinde kedi ölmüş bizim insanımsılarda kediyi görünce telaşla dışardan beni çağırdılar bende önemli bişey olduunu sandım gittim karşımda aptal aptl sırıtan ve abuk sabuk knuşan mahlukları gördüm.bana söyldikleri şey şu
_al bak hazır ölmüş kedi ayinlerinizde kullanırsınız...
bunu dienin surtına bir yumruk sallamışm görmeniz lazm.tabi çocuk en çok bi kızdan yumruk yemenin vermiş olduu acıyla siktir olup gitti.
haketti ama napıyım
.benim yerimde siz olsanız ne yapardınız?
sabahtan beri başım ağrıo ve bi sürü ağrı kesici içtim ama hala bi işe yaramadı ![]()
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw