Forum
1 saat önce sınav bitiminde ben dışarı çıkar çıkmaz yagmur bastırdı.. Yürümem gereken 1 kilometrelik yolu yürüdüm ve otobüse bindim.. Otobüse bindiğimde yagmur azaldı.. Otobüsten indikten sonra yine yaklaşık 1 kilometrelik yol yürüdüm ve yürürken yine yagmur bastırdı.. İşyerinden içeri girdigimde yagmur bi anda kesildi.. Az önce tuvalette el kurutma makinasında saçımı kuruttum.Ulan gelde sinir olma... Bahtsız bedeviyi çölde birileri bişey yaparmış ya hani. Aynı o hesap benimkide..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
trafiğe
Uyarı: Osurmak Yasaktır.
beklemeyeee
Şehr-i Harabe
k.ç yalayan yavşaklara
inanmak için görmek değil,görmek için inanmakmış!!
erkenden taksime çıkma hevesimi son anda bitiriveren toPlantı...
..Notalarına yaklaş aşkın !
Hisseleri sattık borsa çok şişti diye.. Ama bugünde gidiyo.. Hay böle kısmetin.. Sattım ya Endeks coşar şimdi.
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
bugun dersim 2 de hoca sabah 10 fabrikaya gidecez dedi ve gelmedei aq herifi sabahın köründne beri ayaktayım uyuz insan
İşkence odalarına geri döndün
Çürüyen cesetlerin içinde barış bulmak için
İnfaz yerine geri döndün
Kan kokusunu içine çekmek için
http://www.myspace.com/canerakgenc
kütüphaneye sinir oldum.karbondioksit zehirlenmesi geçircektim ders çalışmaya uğraşırken.hadi camlar kilitli anladık da,havalandırma denen şeyden haberiniz yok mu be yau ![]()
life down here is just a strange illusion...
winampte şarkıların dosyalarda yerini değiştirince calmaması yeniden liste yapmak zorunda kaldım..
kibarcık
inanırım ki; insan eninde sonunda her şeye alışır.
kimya dersinde hoca yine bütün gıcıklııyla 45 dk. ders işledi basımı ağrıttı en çok ona sinir oldum
myspace.com/turkmetalbands
hayatımda 2.kez bilardo oynadım ve siyah topu sokma başarısına mutabık oldm
www.psyradio.fm
bir önceki günün kopyasıydı bu gün
![]()
Ben ölünce ne yapacaksın tanrım? Yitireceksin anlamını; benim anlamımı yitirişimle. / rilke /
boğazımda iğrenç bir ağrı var...kulağımada vuruyor...offffffffffffffffffff
Türk milleti gariptir
her bi lafı kaldırmaz
..bne dersin kızar da
s.k..sin aldırmaz
NEYZEN TEVFİK
hala vazgeçmiyor inadından ve haliyle sinirlerim oynuyor yerinden ![]()
rêve en noir et blanc ..
dream theater thirtüyle gittiğim dershanede hocanın ne kız rapçiler gibi olmuşun demesi gözlerimi yaşarttı ühüüh
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!