Forum
kendime.bütün gün şu lanet olası hiç bi işe yaramadığını düşündüğüm bilgisayar aygıtının başındaydım.we lanet olsun ki hala ordayım.
salak saçma çevremdeki benlere,resmen bu bir şaka!!!Kaç kurtul buralardan,denilen bir oyun;ama gidecek başka bir şehrim yok ![]()
yamuk pirensese
bağırsaklarım ve mideme
Beyinsiz insanlara.. Hepsinin kafasını patlatmak istiyorum.. içinde beyin olmadığı için bi işe yaramıyolar zaten ![]()
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
babam olacak o uyuz herife :@ takmıs herif beni sefmion die sefmiom var mı ötesi??!!
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
içemek istediğim ve param olmadığı için hemde feci hasta olduğum ve bu yuzden içemediğime ayar oluyorum
http://www.huunhuurtu.com/
kendime
Beyinsiz insanlara.. Hepsinin kafasını patlatmak istiyorum.. içinde beyin olmadığı için bi işe yaramıyolar zaten
bide hala guvenmeyip aptalca şakalar yapılmasına sinir oldum beaah...
Şehr-i Harabe
bugün üst üste ve engüvendiğim insanlar tarafından yalan söylendi ve canm uzun zamandır hiç bukadar yanmamıştı..
sırf sen mutlu ol die ben artık bişeylere evet demicem!!!saat 2:51 ve sinirlerim tavan yapmış durumda
duygularımı öldürmek istiyorum bana çok acı veriyorlar..
Babama.. Adam telefonlarıma cevap vermiyo yaa.. Sanki düşmanı arıyo herkes bi garip ya..
hedon!
your children wild and filled with death...
:.::ђανєη
Ailede beni tek anlyan kişi de gidiyor ):
her zamanki gibi anama
Ömrümde tek bir zevkim var,boks.
yaaa hicbişiden keyif almamaya basladım yaa nedir ulan bu bendeki durum aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Şehr-i Harabe
herkesin sinirini benden çıkarmasından bıktım usandım. milletin sinir topumuyum ben ya !!!!!!!!! kimsenin beni umursadığı yok mu beeeee!!!!!
![]()
HERŞEYE; HERKESE İNAT YAŞAMAK...
HERŞEYE, HERKESE İNAT SAVAŞMAK...
ÖZGÜRLÜK İÇİN...