Forum
bugün arkadaşlarım ev değişritdi, okuldaydım göremedim sinir oldum
babama özellikle bugün hızlı gidelim dedim, gıcığına markete uğradı
bu pc eski olduğu için çöok kasıyo dinir oluyorum ayrıca otobüs param bile yok !!
bana tip tip bakanl pendiklilere özellikle bugün çok sinir oldum bide..
bugun müdür yardımcısına sinir oldum bilekliklerimi ve küpelerimi çöpe attı
sonra bi arkdasıma sinir oldum gereksiz yere triplere girdigi için , eski sevgilime sinir oldum ...derslere sinir oldum.. istedigim gibi olmadı diye saclarıma da sinir oldum
....ben kendi gözümün içindeki saç teliyim.
www.furisdead.com
www.thehungersite.com
LİNKLERE LÜTFEN BAKINIZ!
18imde olmadımma
![]()
Babam beni delirticek yakın bi tarihte..
Nefrete Sevgiden Daha Çok Güvenirim Dedi ŞeYTaN..ÇÜNKÜ NEFRETİN SAHTESİ OLMAZ..!
kardesıme acaip sekıllde hemde yakında oldurucem valla
Bir Şeyi Ne Kadar Az Bilirsen O Kadar Radikal Savunursun!!!
haberlerde gördüğüm bazı olaylar beni çok kızdırdı
ılımlı satanizm ![]()
hah şimdi yine sinirleniyom sabah sabah ..pedr mp3 ü istiyo neymiş müzik çalışcakmış ..e otobüste ne dinleyecem ben!! yandaki adamlın arabekslerine düet yapacam ya bu ne iş
kongre ve fuar yönetimi dersine çiçek hoca gelicekmiş a.g kurtuluş yok bıktım fahişeden okuldan soğutuyo insanı
Tanrı dünyada insanlığın kötülüğünün büyüklüğünü gördü.öyleki tanrı insanı yarattığına pişman oldu.ve karanın yüzeyi silinmişti.kan dökenin kanıda dökülecekti
sabahın 7sinde uyandırıldım..sinirliyim..
bakırköye gittim her taraf çoluk çocuk doluydu..sinirlendim..üstüne bide eskiden tiki olan bi kızın 40 yıllık metalci ayağına yattığını görünce iyice sinirlendim..eve geleli 2 saat oldu bu gerizekalılar yüzünden hala sinirliyim..
Bugüne dek alçalmadım,düşmedim,sarsılmadım.
neye olıcakkk anneme!!!! yeter artık yaa!'!!!!!!
orada da kıyıların arasında ayrım var mı?orada da kardeş kardeşe kıyar mı?orada da her son bakış özlem,son soluk"ah"mı?orada da sevmek,gülmek ve düşünmek günah mı???
otobüste karınca pestili olduk beni ezen o karılara sinirliyim bacaklarımı hissetmiyom ha yürürkene bi acayip oluyom hala
nüfüus müdürlüğünde kimliğimi deiştirmeyenlere sorun çıkardı kıl karılar..
Alive with the sounds of the pain, I die to want to live.
otobüs yolcu alcam die gecikme yaptı ewe yarım saat geç geldim aq..
Lorelei,
A poet of tragedies, scribe i lauds to death,
Yet who the hell was i to dare?
Lorelei,
Canst thou not see thou to me needful art?
Canst thou not see the loss of loe painful is?
bugün ayağım burkuldu ev hapsine mahkum edildim böle talihsizlin ben ta a.q
ılımlı satanizm ![]()