Forum
power rangers olmayı istermişim hep, ordan oraya zıplayıp dururmuşum power rangers olcaz ya ![]()
.........................................
Ben küçükkende malmışım
halen malım ![]()
As god's reflection tests my pride
sineklerinn kanatlarini koparipp ocagin ataeslemesindeee onlara elektro sokk uyguluyodumm!....
nasilimmmm??? ![]()
yes to Racism!!!
...yaramaz ve biraz...eee...zalaktım, kanarya kafesten kaçmıştı, bende " ebelee..ehehe...hebeleee" diye kovalamıştım, hayvan klozet'in kapağına çarpıp tuvalete düşmüştü; bende sidiğe dokunmayacak kadar asil olduğum için gözlerim dolu dolu sifonu çekmiştim...
Hİç unutmam... :..(
Cthulhu for President !! Why vote for a lesser evil ???
fazla hırslıymısım... yürümeyi öğrenirken bi an yere düsüp spra birden hırslanıp yürümüsüm hala da o hırs var icimde ![]()
inan diyorum ah bir periyim ben..
ve ömrüm gözlerimden akıyor ''ıslak''
kanıyorum diyorum ulan kanıyorum..
ben bir insanım ve hayallerim diyorum...
hehe pusetime dızıtda dermşm
askerlerede uluğba derdm .
dedm namz kılncada dede allak yapıo diomuşm sesimi kaydetmşler dinliom çok komik
im still burning in your flames...
lavaboyu doldurup gazoz kapaGINDA hamam bocegi yüzdürürmüsüm
Es gibt kein richtiges leben in falschen...
orya burya sürekli resimler yapardım.ne duvarlar ne kapılar eskittim.hey gidi günler...
Ölümle haşır-neşir olmanın en iyi yolu, onu ahlaksız bir fikirle bağdaştırmaktır (!)
uvva = araba
of=su
emmi=amca
şışış=hırsız vs. vs.
Çok FarkLı İmzaLarLa GeLicem BekLeyin...
küçüklüğüm kelebek arı ve çekirge cinslerini araştırmakla gecti diyebilirim
araştırma sonucu kanadını bacağını koparıp salmak ta apayyrı bi zevkti yada sinekleri yakalayıp örümcek ağına atmak ve filmin sonrasını izlemek mesela. ![]()
yaptıklarımı hatırlıyorum ama ne dediğimi hatırlamıyorum
2018 was here
ben kücükken, ewde saklanbach oynarken, yataaan altına saklanmstm sora ebe olan sahıs nasıl anladysa beni yataan altnda bulup böööö yapmıstı bn de altma yapmıshtm eheh o gün bugndür arsızım cisim gelnje araba arkası kayalık bina bosluuu asansör tanımam (umumi tualetleri sewmem ztn eheh) neresi olursa iserm eheh ....
ill fight the heathens.........................................
uvva = araba
of=su
emmi=amca
şışış=hırsız vs. vs.
http://www.huunhuurtu.com/
sanırım okulada göndermemiler yazmayı öğrenemediğine göre.forum kurallarını okumadın heralde?ben kücükken, ewde saklanbach oynarken, yataaan altına saklanmstm sora ebe olan sahıs nasıl anladysa beni yataan altnda bulup böööö yapmıstı bn de altma yapmıshtm eheh o gün bugndür arsızım cisim gelnje araba arkası kayalık bina bosluuu asansör tanımam (umumi tualetleri sewmem ztn eheh) neresi olursa iserm eheh ....
ben hatırlamıom ama annemin anlattığına göre HUGO delisiymisim hatta uzun uğraşlar sonucu HUGO nun telefonunu düşürmüşüm ve ilk denememde başarısız olmuşum 2inci hakkımı vermeince küfür etmisim bilmiyorum annem anlatıo hatta son anda almıs annem telefonu elimden telefonu kırıyormusum.
bu annemin anlatığıydı buna ben peq inanmıyorum ama..
hatırladıığım bi sey ;
yağmur yağmaya baslayınca allah baba işio
kar: sıcıo
gök gürültüsü: osuruk
hatta geirik mi osuruk mu die tartısıodum kendi kendmi :S
www.sentencedturkiye.com
www.pckolojik.com
www.cawat.com
.
Ben küçükken Edip Akbayram'ın isminin Edi olduğunu sanırdım.
"Edi Pakbayram"
.
| www.doguhan.net | Copyright since 2003