Forum
ben kazağın üstüne krawat takarmışım
babamdan örnek almışım mış mış mışlar:S
Punish3r!!
çok sapıktım..hatırlıyorum..
haylazmısım..hala oleyım..nerde muzurluk bendeymiş..bıras da sadıstmısım..2 cıvcıv 1 muhabbet kusu 3 balık 1 kamlubaga leşim war ![]()
Evet ben bir serserinin ve yılışık dilencinin biriyim (...)
Serseri ve dilenci olmak sadece serseri ve dilenci olmak değildir.
Toplum düzeninin dışında kalmaktır.
ananı yiolai ye yeee...diye bi parça vardı ben küçükken....ne zaman çıkarsa çıksın dinlerdim..![]()
bide saat 1 den sonra çinçin diye bi program baslardı..onu izlerdim...lan ne günlerdi...o zaman kırmızı nokta diye bi nokta vardı simdi o noktada gitti..!..
)
ölmüş bir karıncaya cenaze töreni düzenledim , mezarına gömdüm rahmetliyi .. bide dua ettim 
rêve en noir et blanc ..
bir tavşanım vardı hayvanı severek öldürmüşüm ![]()
Bir gün herşeyi bırakıp güneye yerleşicem
benim küçük kuzen yumuşak şeylere avuş diyo ![]()
ben çocukken arkadaşlarla hep show da korku dizisi vardı nası yazıldıını hatırlamıyorum ama (kuuzzbams) diye okunuyordu onu izlerdimm.. o Kdr tutmustu ki o dizi cine 5 e transfer olmustu. =(
Es gibt kein richtiges leben in falschen...
korkmamak için şarkı söleye sööleye diğer odaLara qidermişimm ![]()
..Notalarına yaklaş aşkın !
önüme geleni dövme gibi bi eğilimim varmış. bi keresinde çocuun birinin kafasına çekiçle vurmuştum çok ii hatırlıom. ![]()
vnerol anmcdkoaghjfvknjde9fqpvk mmpfoğqwkrm vpqw
walla benim dönemim de susam sokağı bide kuzen lerry ile balkı vardı..
bizden küçük oğlan çocuklarını dövüp kaçardık tabi anneleride peşimizden koşardı işini gücünü bırakıp ![]()
Gulyabani (filmdeki spastik yaratık)'den inanılmaz derece korkardım, öyle böyle değil, freddy korkutmaz o korkuturdu beni off hatırladıkça tüylerim diken diken oluyor.. :s
cingeneler yer diye anaokuluna gidemiodum lan bi dönem.o kadar korkunç bi cocukluğun ardından metalci olup cıktık
Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...
www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi
İlk söylediğim söz ''o benim'' miş hayata arzulu ve saldırgan başlamışım demekki ![]()
Portakal : Pokala
Kuruyemiş : Kuru piç
Köpeğe,koyun
İneğe: Ennik
1 de oyuncak ayım vardı (Erkek adama ne gerekse!).''Ufulu'' derdim oynatırdım onu.Biraz büyüyünce,tekmelemeye başladım.Onunla top oynamaya başladım ve en sonundada gözlerini söküp,kafasını kopardım.İçinden pamukları fırladı zavallı oyuncağın.
bide eskiden r leri v diye söylerdim.Mesela ''var'' derken ''vav'' gibi ama şimdi konuşmam tamamen düzgün.
Küçükken kızlarla kavga ederdim.Yumurta falan fırlatırdım.Sonraları, barıştık bu seferde kızları öpmek hastalığına tutuldum,ben neymişim bee!
Ahh bee küçükken rahatmış insan,kızı götürsem çocuk derlerdi heralde ![]()
korktuğum 1 şeyler de vardı...
Neydi 1 program vardı eskiden ölenleri gösteriyordu...
Programda geçen 1 cümle vardı halen aklımdadır.
En çok aklıma kazınan ''Özdemir Sabancı yeniden doğdu...''
Neydi lan o programın ismi aklıma gelmiyor... Sınır ötesimiydi neydi...
1 de gavat,Saadettin Teksoy türbeleri,yatırları gösteriyordu.Yok cinler,periler köyü bastı hacı dayı öldü reankarnasyona uğradı.1-2 de diabolic müzik verirdi .Gece uyutmazdı beni inek,bide o zamanlar çocuğuz höt desen ''...'' diyoruz...
Bide Kaybolmaktan çok korkardım.Ve mezarlık ziyaretlerinden.Şimdi ise orada uyumak bile istiyebilirim...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!