Forum
aşktır ölümden güzel olan.... bak ve gör yaşam düşlerdedir...
aşık olduğumuzda genelde hayallerle başbaşayızdır hiç bırakmazlar peşimizi çoğu zaman acı verir ama acıyı seviyoruz işte ölüme daha yakın olduğundan....
Before I come undone...Save me from the nothing Ive become...
ask acısı çeken biri
parmak kaldırıyorum BEN!
çok çektim be kardesim ![]()
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
aşk acısını herkez kendi yaptıkalrıya ödüyo bence hata....hele banu alkannn
)) bööö iğrenç ne mal kadın yaa
nerdeyimm bennn....tekrar doğup gelsemmm!!!
aşktır ölümden güzel olan.... bak ve gör yaşam düşlerdedir...
aşık olduğumuzda genelde hayallerle başbaşayızdır hiç bırakmazlar peşimizi çoğu zaman acı verir ama acıyı seviyoruz işte ölüme daha yakın olduğundan....
işte bu sarkıı
herseye uyarı aq
alla alla yıne bu muhabbet?
artık benden sorumlu olanlar meleklerin yolunda dans eden şeytanlar...
Gelip geçiyo üç günde işte,takmayın!!...
They Dont Let Me Fly...
aşkın da aq...
acının da aq...
yeter deliriyorum...
Varolmamam gerekiyodu!
aşk acısını acıdan saymayanlardanım...
Tears From A Grieving Heart
I pull her close to me, near me,into me!!
ayıp oluıyoo yawww burası bi metal kanalı yapmayın söle irem midir her ne yaraksa yapmayınn böle ask acısı ceken ler gider kendi dinler niye ortaya yaysınki olmazkii bölee yawww
aşk olmadığı için aşk acısı diyede bişey yoktur..aşk mazoşistlikten başka bişi deildir..aşka inanmayanlar parmak kaldırsın!!!!!!!!!
i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...
wala yauww....aşk die bişi yok...kendinizi kandırmayın...aşk war dienlerin aq ![]()
aşk var diyenlerde bikaç gün sora geliolar..harbiden yokmuş aşk diolar, kendimden biliom ![]()
i thought i lost you somewhere but you were never really ever there at all...
Soguk_Beden
Forum Hayvanı
Tarih: 2005-08-26, 01:45:28 Mesaj konusu:
--------------------------------------------------------------------------------
aşk acısı çekiceğime ölmeyi isterim kimse bana o acıyı çektiremez çektirise çektirende benle çekmeli ve çekmesi için her türlü acıyı yaşatırım ona dünya benim için zindana dönerse o da o zindanda haps olur
:::+Ç
haklslın kardesım bende sana katılıyorum bızım gıbı erkekler varken dunyada kadınlara zulum cektırecegımıze eminiz...onlar bıze dokunmasınlar yanı 2 yuzluluk yapmasınlar bızlerde onları aldatmayalım dımı....ama bence bunları kakedıyorlar hemen hemen hepsı...hepsı aynı tas aynı hamam bazı konularda kızlar ıcın asırı onyargılıyım bu konu ıcınde fena kapısırız... ![]()
JumpdaFuckUp!
bızım gıbı erkekler varken dunyada kadınlara zulum cektırecegımıze eminiz...onlar bıze dokunmasınlar yanı 2 yuzluluk yapmasınlar bızlerde onları aldatmayalım dımı....ama bence bunları kakedıyorlar hemen hemen hepsı...hepsı aynı tas aynı hamam bazı konularda kızlar ıcın asırı onyargılıyım bu konu ıcınde fena kapısırız...
önyargılı olduğuna şüphe yok.. yorumlarına biraz dikkat etsen??
önyargılı olduğuna şüphe yok.. yorumlarına biraz dikkat etsen??
bunlar yalan mı kardesım supesız ?
JumpdaFuckUp!