Forum
arkadaslar hacettepe unıversıtesınden ıkı eleman kendılerını bırakıp aynı unıversıteden baska cocuklarla beraber olan sevgılılerıne bır sarkı yapıyo
http://rapidshare.de/files/3056601/84_-_Hacettepe.mp3.html
sarkıyı bı dınleyın.sız olsanız yaparmıydınız?
heuheuheuhe ?!?!??!?! sarkıyı dınnemeıdm ama senın verdıın tepkıyıde annamadım aman kım dınnıycek sarkıyı herkesın acısı kendısıne. paylaşmayın lan acılarınızı kımseyede belli etmeyin gostermeyin![]()
www.psyradio.fm
irem denen kız diilmi?_
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
ehe ben artık çekmiyorum
çekenlere sabır ve şifa dilerim
herşey sizde başlar sizde biter
olması gerekeni yapın! rahat edin. ![]()
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
ben bu ask denen meretin.................
Bir kalemle yeniden çizmek isterdim hayatı..
Aşkı çizerdim ilk..
Bir silgim olurdu..
Terk edip gitmeyi silerdim..
Bir sevgili çizerdim sonra..
Silgimi ona verirdim..
Kendimi sildirirdim..
çok çektirir bu aşk insana a.q
![]()
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
çekiyorum pisman1m ama hala çekiyorum...
bedevinin intikam zamanı geldi....
cekmıorum cektım cekmekte ıstemıorm cekenlere kolay gelsınn...
!!!O K S İ N!!!
We WeRe KaTaTonıa S HeadbanGers at Mute FesT!
adamlar iyi müzik yapmış bende yapardım ama daha çok böle bi olay için küfür içeren o kızın 7 sülalesini barındıran bi şarkı yapar sölerdim
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
aşk acısı çekiceğime ölmeyi isterim kimse bana o acıyı çektiremez çektirise çektirende benle çekmeli ve çekmesi için her türlü acıyı yaşatırım ona dünya benim için zindana dönerse o da o zindanda haps olur
:::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
uzunca bir süredir ümitsiz vaka tribinde saga sola yalpalarken bugün yeniden kavuştum aşkıma. Ne ağrısı ne acısı yalan oldu bütün hepisi yuppieeeee!
çektim çekmiom çekmicem kurtuldum raatladım ohh
ben lisede çektim ve azıma zıçtı resmen o zamandan sonra kendimi kızlardan intikam almaya adadım manyak oluo böyle.gel gel gel ..... .iktir git şimdi.
Thrash Till Death!!!
ask mesk yalan kendinize gelin
oturun okulunuzu okuyun isinizi gucunuzu yapin
kendi kendinizi kandirmayin
akilli olun
(diyene bak)
hacettepeyi o kaltaklara da yanlarindakilere de zindan edememis mi bu herifler? sarki yazcaklarina gidip baslarina yiksalarmis beykafeyi carti curtu. oyle sarki soylemekle olmuyo