Forum
sokrates gerçekten düşünübiliyordu saçma geliyor ama evet çok az insanın yaptığı şeyi yapıyordu düşünebiliyordu. genelde kendini cahil olarak gösterip başkalarının davranışlarını inceleyen insanı hayrete düşüren biri... zaten ondan da böyle bir şey beklenirdi...
zekice
Sa//
güzelmiş çok zekice
UpTheIrons!!!
NoLifeTillLeather!!!
pörf bune ya
Kendimi başkaları,başkalarını kendim için kurban etmeyeceğime varoluş aşkım üzerine andiçerim...
www.soulflytr.com | Soulfly Türkiye Fan Sitesi
her şeyi özetlemiş bu sorular...nerde günümüzde böle insanlar nerde bu üç filtreden 1 filtreyi bile sorma cesaretini gösteren insanlar..
DD
ҳ̸Ҳ̸ҳ†ஐThErOcKuLaஐ๑†ҳ̸Ҳ̸ҳ
^^^tHe FreEdOm!!! ^^^Tehlikenin farkında mısınız SİYAH ın adını biz koyduk...^^^
Sokrates sokmuş valla ![]()
Dreams They Come And Go , Ever Shall Be So , Nothings Real Until You Feel...
Eh,hayret etmemek gerek.
Düz mantık,ama doğru.Öyle olmasaydı,bu kadar basit ve düz mantıkla doğruya ulaşamasaydı,karşıdaki Tekel Bayii'nin önünde çekirdek çitleyen adam olurdu zati ![]()
Şimdilerde işleri karştırmak için uğraşıyoruz biz.Düz mantığı yadsıyoruz,ama,hayatın kendisi düz mantık zaten.Adam kolay yollarla "düşünüyormuş".Biz ise,herşeyi birbirine katıp karıştırıyor,üstüne de şikayet ediyoruz."Neden herşey bu kadar karışık?" diye.
Komik...
Ave S6th6n6s
"Acı çekmenin,tekelinizde olduğunu mu sanıyorsunuz?"
"Merciful,Angel of Death! How you love your precious guilt?"
Sokrates sokmuş valla
Ruhum, bedenime tutsak daha fazla acı çekmeden, ölüm diliyor.. bense onun için hiçbir şey yapamıyorum.. içim acıyor.. yırtılıyorum... bedenim yaralı, ruhum isyanda... yaşamak değil, ölüm çare bana...
zaman çok önemli bir kavramken, olayı uzatıp zaman kaybetmekten başka bişey değil. bu çok büyük üstat zamanı iyi kullanmalıymış gibi geldi bana.
Bütün gerçek fanları bir gün tekrar Empyriumun doğacağına inanıyor ve Empyriumu halen kalplerinde yaşatmaktadırlar.
İŞTE ANLATMAK İSTENİLEN TAM OLARAK BUYDU...
boş konuşan adamları ebediyete kadar susturur bu yöntem sanırım ![]()
it can't rain all the time
bu yöntemi uygulayan varmıdır bilmiyorum ama şu bi gerçek bizim millet duymazsa çatlar.
Gerçekten zekice bir test.Arada dedikoducularda uygulamak lazım.
Acayip boktan işler.
bu yöntemi uygulayan varmıdır bilmiyorum ama şu bi gerçek bizim millet duymazsa çatlar.
Kesinlikle.. ![]()
İğrenç olanlar ölüler değil canlılardır..
lafi agiza tikama felsefesi ![]()
Şehr-i Harabe