Forum
ben okumadım ama çok merak ediyom ..
işaallah nasip olur
"shadow düet "en sevdiğim şarkıdır...
"Deity of stardom, Enticer of stardoom"
"Maternal - eternal, blinded by visions"
"Serenity fades with the darkening of skies"
"of sunlight nocturnal"
kucuk bir ressamin buuk isleri .. (: cok $ahane bir kitapti ..
Hitlere karşı önyargılydm ben hep ve cokta sinr olurdum böyle bi insanın kitabının ve kendisnn insnlar tarafndn tapılma derecesine gelmesine....ve oku dediler bi kitabı aldım okudm 3 ay fln oldu bitireli iyikide okumşm diyorum...insan kendini daha güçlü hissediyr okudktn sonra.ve hitler içinde işte deha bu olsa gerek diyorum......saygı duyuyorum ARTIK...!ve onu anltan 1şeyler okuma arayışındayım..
sende Türkleri terörist olarak gösteren bir dizinin logosunu avatar yapmışsınhocam milyonlarca insanı öldürmüş bi hayvana bu ilgi özenti niye anlamadım. artı adam ırkçı ırkçlığıda ben sevmem. zaten bu kitap araştırırsanız bi türkiyede bu kadar fazla satıyo. artı kitabı ve hitleri öve öve bitiremeyen arkadaşlar acaba o dönemde yaşasalardı gene hitleri bu kadar sevebileceklermiy acaba.
Acayip boktan işler.
Yorumların hepsini okudum ve de şoktayım. Bunları okuduktan sonra gençliğimizin bir 20 yıl sonra nerede olacağını kestirmek güç değil. Dünya tarihinin en kanlı savaşının sebebi olan ve de milyonlarca MASUM insanın ölümünden sorumlu(nedenleri her ne olursa olsun) gelmiş geçmiş en büyük katilin bu kitabı yazmakla amacına nasıl ulaştığını görebiliyoruz böylece. Araştırıcı özelliği olmayan, okumayan Türk gencinin tek bir kitapla nasıl propagandalara alet edildiği, ne tarz insanlara sevgi beslediğini görmek içler acısı bir durum. Hitler'e saygı, sevgi veya sempati besleyediğini iddia eden insanlar kendilerine bahşedilecek sıfatları peşinen kabul etmeliler. Bu özellikteki insanlar asla Atatürkçü veya hümanist olduklarını iddia etmesinler, bıraksınlar da bu sıfatlar onları hak edenlere verilsin.
R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)
harika bir kıtap hitler hakkında her şeyi anlatıyor.tavsiye ederim.
Hitlerin kurnaz ve pratik zekasından çıkmış 1 miras.
Güzeldir.
Tıpkı 2 dünya savaşı gibi...
Darkness Always Kill The Light!
Blessed with Blood!
okudum en gusel kıtaplardan bırı ama sadece onu okumustum zaten.hıtlerın dehası
NE ARADIĞINA BAĞLI BENCE EĞER KENDİNİ ARIYORSAN HİÇ OKUMA GÜZEL BİR DÜNYA İÇİN BİR DÖNEMİN DEĞERLERİNE YAŞAYAN TÜM CANLILARINA KENDİ PSİKOLOJİK SORUNLARINDAN KAYNAKLI SORUNLU İNSANLARIN YAZDIKLARININ BİR ANLAMI YOK BENCE ONLAR O ZAMANDI VE ARTIK BU DÜNYANIN ONLAR GİBİLERİN GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCELERİNİN HİÇ BİR ANLAMI YOK YAHUDİLERİDE SEVMEM AMA BENCE BUTİP DİKTATÖRLÜK DEVRİ KAPANMIŞTIR VE KAPANMALI AMERİKADAKİ SİYU KABİLESİ BUGUNKU HABERLERDE BAĞIMSIZLIĞINI İLAN ETMİŞ BU BENİ ÇOK MUTLU ETTİ ÖRNEĞİN...
Kitabı ilk 1998 yilinde Lisede ogrenciyken okumustum sadece arka kapakta yazan bir cumle beni o kitabı tam 2 haftada bitirmeye itti ; "İşgal altındaki Topraklar Anavatana ateşli Protestolarla değil Kılıcın indirdiği zafer darbeleriyle katılabilir"
@ sentenced_1303
Hümanizmmi bu zamanda Hümanizm gibi bir saçmalıkmı var Marduğu nasıl sevdim biliyormusun Nazi Ordusunun varşovayı bombalayışıyla Die Die Die diyerek inlettiği siyah beyaz kliple.
Hümanist falan değilim Black Metal dinleyen birininde eşitlikten barştan bahsetmesi kadar gereksiz birşey olamaz benim bir tarzım var ve asla özenti tipleri sevmedim.
HeRKeS iÇiNDe BeN FaRKLıYıM ve FaRKLı oLDuGuM MüDDeT ZaFeR HeP BeNiM!
Yorumların hepsini okudum ve de şoktayım. Bunları okuduktan sonra gençliğimizin bir 20 yıl sonra nerede olacağını kestirmek güç değil. Dünya tarihinin en kanlı savaşının sebebi olan ve de milyonlarca MASUM insanın ölümünden sorumlu(nedenleri her ne olursa olsun) gelmiş geçmiş en büyük katilin bu kitabı yazmakla amacına nasıl ulaştığını görebiliyoruz böylece. Araştırıcı özelliği olmayan, okumayan Türk gencinin tek bir kitapla nasıl propagandalara alet edildiği, ne tarz insanlara sevgi beslediğini görmek içler acısı bir durum. Hitler'e saygı, sevgi veya sempati besleyediğini iddia eden insanlar kendilerine bahşedilecek sıfatları peşinen kabul etmeliler. Bu özellikteki insanlar asla Atatürkçü veya hümanist olduklarını iddia etmesinler, bıraksınlar da bu sıfatlar onları hak edenlere verilsin.
Haaaaa! ben bu mesajı görmemiştim. Görseydim 1-2 şey söylemekten kendimi alamazdım aynen şimdiki gibi...
O katil,Senin şimdiki,Yahudi imparatorluğu A.B.D 'in ile savaştı. Fuhrer ozaman Yahudilerin, Avrupaya egemen olmasına son vermeye çalışmıştır. Ki bunu sonralarda Joseph Stalin' de yapmaya çalışmıştır.Oha diyeceğimiz 1 diğer 2 yüzlülükte 2. dünya savaşı sırasında fark edilen ve Müttefik Kuvvetlere son zamanlarda 1 görüş olarak hakim olan.''Hitlere silah verilse ve Ordu desteğiyle,Moskova düşürülse!'' Çünki Uzaktan 1 Kızıllık yüzünü gösteriyordu. Ki sonralardan bu kızıllık tam tahmin edildiği gibi 55 yıl boyunca A.B.D ve İngilterenin başını ağrıtmıştır.
Yani anlıyacağınız bu insanlara nekadar ''Vampir'' veya ''Hasta ruhlu'' lakapları yakıştırılıyorsa da bence bu lakapları yakıştırmaya çalışanlar,bu lakapları en çok kendileri hakediyor.Her milletin bu sülüklerden zamanında dili yanmıştı tarihi iyi anlayınız. Hiroshima ve Nagazakiye Atom bombası attıran adam Yahudidir. Ve Türlü millete Soykırım gerçekleştiren Millet ve Onun 2 büyük devleti A.B.D ve İsrail.
Ki günümüzde Şeriat Uygulanan 2 devlet var İsrail ve İran !
İsrailide söyledim yanlış duymadınız.
Son olarak
Atatürk'ün,milliyetçi 1 insan olduğunu bilmiyor herhalde arkadaş ![]()
Hümanizm demiş üstelik ki hümanizm dandik 1 felsefedir. Dandik oluşunun sebebi çok iyimserdir çoktan kastım aşırılıktır,abartıdır.Bıçak bileyen düşmanın 1 insan olduğunun yanı sıra 1 düşman olduğunuda bilmesi gerekmektedir.
Blessed with Blood!
...bu işlerin asıl yönlerini bilmeyen birçok bilgisiz adolf hitler'e yorumlar yapmakta, onlara söyletilmek isteneni söylemekteler onlar, tıpkı onlara düşündürülmek istenilenleri düşündükleri gibi...
Ben de şaşırmıştım, uzun süre ucu bir yerlere dokunmadı bu mesajın. Hitler'i göklere çıkaran her mesajı okuduğumda şaşkınlıktan sarsılıyorum, aynen senin mesajın gibi kardeşim... ''ABD'ye karşı savaştı,Yahudiler'in Avrupa'ya egemen olmasını önledi.''. Ha pardon o zaman özür dilerim, masum insanları katletmesini mazur görebiliriz. Anlamıyorsunuz ki en değerli şey insan hayatıdır şu dünyada. Senin en büyük düşmanına karşı babamızın hayrına mı savaştı bu kutsal insan? Avrupa'ya egemen olmayı tam anlamıyla başarabilseydi sanıyor musun ki sıra sana gelmeyecekti?
''Atatürk de milliyetçiydi.'' demen de çok tuhafıma gitti. Hitler de milliyetçi miydi de ''Atatürk de milliyetçiydi.'' diyorsun? Sizlerin sayesinde milliyetçilik ve faşizm özdeş kullanımlara açık hale geldi. Bugün milliyetçiliğe alınan cephe tamamıyla bu kavram karmaşasından kaylaklanmaktadır. Hitler'in ırkçı politikasıyla Atatürk'ün barışçıl milliyetçilik siyasetinin arasındaki müthiş karşıtlığı anlamak, anlatmak gerekiyor herkese.
Hümanizm konusundaki sığ, hiçbir diyalektik düşünce tohumu taşımayan yorumun hakkında da bir yorum yapmıyorum.
''Tarihi iyi anlayınız.'' derken bu laf teoride kalmasın lütfen. Çok okumak, sürekli okumak ve de tarafsız kaynaklardan okumak önemli olan. Son olarak, ''Hiroshima ve Nagazakiye Atom bombası attıran adam Yahudidir.'' cümlesiyle Einstein'ı kastetmiyorsundur umarım. Sağlıcakla kal!
R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)
İnsanlara sunulan her doğru aslında doğru değildir. İnsanlık onuru, mücadeleyi ve sorgulamayı beraberinde getirir. Önünüze her atılan doğruyu kabullenmeyin. Mao dediğiniz adamın iğnelerle gerçekleştirdiği toplu katliamları, Stalin'in 10 milyon insanı diktatoryasında nasıl harcadığını unutuyorsunuz bu dönemi konuşurken. Daha doğrusu, unutmanız bazılarının işine geliyor. Bugün bizleri kendi milliyetini, kültürünü, yani birikimlerini dışlayarak kendimizden nefret etmek olarak sunulan 'marksizm', şu an itibariyle kapitalizmle aynı çizgiyi paylaşmaktadır. 20.yy'ın son milliyetçisi Hitler, hırs yapıp, komünist Rusyaya kışın yürüyünce, kendi ölüm fermanını hazırlamış ve o güne kadar yaptıkları yerle bir olmuş, ardından kalan yalnızca cani bir diktatör sıfatı olmuştur. Hitlere diktatör diyenlere soruyorum, Hitler'in nasıl başa geldiğini bir araştırın. Kendini Führer ilan ettikten sonra bile, meydanları nasıl doldurduğunu öğrenin.
Ayrıca Waffen SS teşkilatında, kendi başına buyruk Türk Tugaylarının olup olmadığını kaçınız biliyor. İkinci Dünya Savaşında savaşan Türkleri de bir araştırın. Bu savaşın içine bile saklı bir tarihimiz var. Ha bir de şu yadigar yahudi soykırımı meselesi var. Dünyanın dördüncü büyük askeri gücüne sahip olan Yahudi Devleti, Üçüncü Dünya'daki baskıcı diktatörlere, faşist rejimlere destek olmuş, onlara silah satmış, onların ordu ve gizli polislerini eğitmiştir. Pinochet, Idi Amin, Bokassa, Mobutu, Marcos, Noriega gibi eli kanlı diktatörlerin tümü, İsrail’in yakın birer müttefiki olmuşlardır.Ölümün, savaşın acısını çekmiş bir millet nasıl olur da gidip başkalarına acı çektirebiliyor? Toplama kampları vardı doğru, ama sabun yapmaymış, gaz odalarıymış bunlar tamamen emperyalist yalanlardır. Bugün faliyet gösteren ve Türkleri de katleden Neo-Nazi örgütlerine de kimin nasıl destek verdiği, gören gözler için çok açık ve nettir. Türklere üstün ırk pasaportu veren bir liderin sempatizanları nasıl olurda Türkleri katleder diye bir sordunuz mu acaba? Ya da, kitlesel bir biçimde katledilen yahudilerden toplama kamplarından sağ çıktığını sorun bir kendinize? Hitler'in hataları olmuş olabilir, altındakilerin de olmuş olabilir. Ama gerçeğin bu kadar kanlı, abartıldığı kadar acınası bir yanı yoktur. O günün şartlarına göre yapılan yalnışların haklılık payları vardır. İnsanın milliyetini sevmesi, yaptığı işi daha iyi yapmasına sebep olur. Milletini, yaşadığı yeri seven insan, 'bencillikten' kurtulur, herkes için çalışır. Bunu yok etmeye çalışan kapitalist sistem, bugün ne acıdır ki, başarılı olma yolundadır. Ufacık bir araştırma sizi gerçeklere götürür ama buna bile üşeniyorsunuz. Size sunulan tüm basma kalıpları kabullenip, size inandırılmak istenenlere boyun eğiyorsunuz. Aynen devam.
Yaşam yok, Işık yok, Aşk yok, Düşüşümdür karanlığa varolan tek gerçek
Ben de şaşırmıştım, uzun süre ucu bir yerlere dokunmadı bu mesajın. Hitler'i göklere çıkaran her mesajı okuduğumda şaşkınlıktan sarsılıyorum, aynen senin mesajın gibi kardeşim... ''ABD'ye karşı savaştı,Yahudiler'in Avrupa'ya egemen olmasını önledi.''. Ha pardon o zaman özür dilerim, masum insanları katletmesini mazur görebiliriz. Anlamıyorsunuz ki en değerli şey insan hayatıdır şu dünyada. Senin en büyük düşmanına karşı babamızın hayrına mı savaştı bu kutsal insan? Avrupa'ya egemen olmayı tam anlamıyla başarabilseydi sanıyor musun ki sıra sana gelmeyecekti?''Atatürk de milliyetçiydi.'' demen de çok tuhafıma gitti. Hitler de milliyetçi miydi de ''Atatürk de milliyetçiydi.'' diyorsun? Sizlerin sayesinde milliyetçilik ve faşizm özdeş kullanımlara açık hale geldi. Bugün milliyetçiliğe alınan cephe tamamıyla bu kavram karmaşasından kaylaklanmaktadır. Hitler'in ırkçı politikasıyla Atatürk'ün barışçıl milliyetçilik siyasetinin arasındaki müthiş karşıtlığı anlamak, anlatmak gerekiyor herkese.
Hümanizm konusundaki sığ, hiçbir diyalektik düşünce tohumu taşımayan yorumun hakkında da bir yorum yapmıyorum.
''Tarihi iyi anlayınız.'' derken bu laf teoride kalmasın lütfen. Çok okumak, sürekli okumak ve de tarafsız kaynaklardan okumak önemli olan. Son olarak, ''Hiroshima ve Nagazakiye Atom bombası attıran adam Yahudidir.'' cümlesiyle Einstein'ı kastetmiyorsundur umarım. Sağlıcakla kal!
Albertmı? ,vırtmı,cırtmı demişsin.
Hayır,arkadaşım Albert Einstein hıyarını kastetmiyorum.Başkan Franklin Roosvelt i kastettim. O herif 1 Yahudidir. İyi anlayın dedim halende iyi anlamamamakta ısrar ediyorsun!
1 insanın hayatından üstün 1 şey varsa ki oda 1 milletin hayatıdır! Buda insan hayatından üstün şeylerin olduğunun kanıtıdır...
Boşunamı ''Vatan sana canım feda'' Asker ocağınıda unutmayalım bu arada.Milletimizi sevmeliyiz. Şuna buna yaranmak için kendi benliğimizi unutacağız, Neredeyse!
Türkiyede savaş çıksa.Canım,hepinizinkinden kıymetli alayınız yanın,ben kurtulayımmı diyeceksin.
Şimdi! Haksızmıyım?
*Belirli bir zümreyi zan altında bırakıcı, suçlayıcı ithamlara dair mesaj silinmiştir. Lütfen bu konudaki tartışmalarınızı Özel Mesaj yolu ile gerçekleştiriniz! (AurorA)
Blessed with Blood!