İçeriğe geç

Forum

Bildirimler
Tümünü temizle

Kavgam

119 Gönderiler
79 Üyeler
0 Reactions
23.1 K Görüntüleme
BARISAROCK
(@barisarock)
Gönderiler: 122
Estimable Member

Adolf Hitler denilen biraz zeki - biraz gerizakalı ve fazlasıyla acımasız bir hayvanın kitabını okumadım..

Gönderildi : 05/07/2005 4:35 pm
trafficc
(@trafficc)
Gönderiler: 28
Eminent Member

zaten okusaydın böyle düsünmezdin abi ben okudum ve hitleri biraz daha anladım cani olması gerekiomuş oda olmuş tavsiye ederim

tek kurşun bitirebilse garii bu hayatı
bari bin kurşun atında gönlüm doysun ahali

Gönderildi : 06/07/2005 6:36 pm
(@dewrimci-16267)
Gönderiler: 49
Eminent Member

Kendi vatanında 2. sınıf muamele gören yahudiler tarafından vergiye bağlanan bir halkın kurtarıcısıydı o.
o kitabı okudum siyasi vasiyetimide.bir de bbc tarafından yapılan 4 cd lik bir belgesel daha var adı TARİHTEN BİR UYARI...
bu belgeseli izlemenizi tavsiye ederim...
o zaman belki HİTLER hakkında olumsuz düşünenler fikirlerini değiştirir.

Gönderildi : 09/07/2005 11:03 am
turtle
(@turtle)
Gönderiler: 61
Trusted Member

hitler kitabı için "bu kitabı okuyan benim düşüncelerime katılır" diyor. ben okudum. fakat katılmadım. çğnkü içinde sapkınlık var.ama tabi kitabı eleştirirken o döneme göre düşünmemiz gerekiyor.yani o dönemin almanyasına ve hitlerin yetişme tarzına bakıldığında onun gibi bi dahinin böyle olması biraz anlayışla karşılanabilir.
ve unutulmamalıdırki bu kitap roman değildir. tarihi bir belgedir. yani "okumaya değer mi" diye bi soru olmaz.

"Mahremiyetin gittimi elden,sende gitmelisin tez elden"

Gönderildi : 09/07/2005 11:29 am
(@vicrattlehead)
Gönderiler: 415
Reputable Member

Ben de zamanında okumuştum..Adolf'un 1'nci Dünya Savaşı'nın verdiği eziklikle yazdığı bir eserdir..Orda neden Adolf'un böyle bir herif olduğunu daha iyi anlayabiliriz..Eğer resme olan kabiliyetlerini geliştirebilse ve de akademiye kabul edilseydi,belki dünya tarihine bir diktatör olarak değil de,bir ressam olarak geçecekti..Ancak Adolf, hırslı,iktidar düşkünü,gücü seven bir tip olarak bu dünyadan geçti gitti..Güç asla sonsuz değildir.. O bunu unutmuştu ama..

I dont owe anything,I dont owe anyone

Gönderildi : 14/07/2005 12:02 pm
cadi_agacindaki_kedi
(@cadi-agacindaki-kedi)
Gönderiler: 591
Prominent Member

abii kitap kuranı kerim mübarek...

Ļĭƒё їѕ jυѕт ά Đѓєαмѕ Ωл тhє Щάў τо Đęãτђ…

Gönderildi : 14/07/2005 1:27 pm
lilith13
(@lilith13)
Gönderiler: 794
Prominent Member

bugünlerde okuduğum kitap,güsel

love like blood

Gönderildi : 15/07/2005 2:03 pm
(@rottenworld)
Gönderiler: 13
Active Member

Ben şu an okuyorum kitabi, yarıladım sayılır, Türkçeye çevirisi gerçekten rezalet elimizde eski lügat bulundurmak gerekiyo kimi yerde kelimeleri anlayabilmek için, ama gördüğüm kadarıyla her basımın Türkçesi kötü değil.
Kimi yede Hitler'in düşüncelerine katıldım kimi yerde ise sapkın düşüncelerine hayret ettim, olaylardan ders çıkarma şekli de ilgimi çekti. Okunması gereken bi kitap bence.

There's no heaven without hell

Gönderildi : 16/07/2005 10:02 pm
Legion
(@legion)
Gönderiler: 2326
Noble Member

genç hitler die bi film var bilmem izleyen varmı. adam sanat+politika = güç dio vay bee.

Gönderildi : 17/07/2005 5:37 pm
DeadAnGeL
(@deadangel)
Gönderiler: 650
Honorable Member

genc hıtler yakınsa cnbce de gosterılıjek ıslemek ısteyen warsa buradan ısleyebılır...

LET ME ALONE ,THAT I MAY FIND A LITTLE comfort before I go whence I SHALL NOT RETURN, TO THE LAND OF GLOOM AND DEEP DARKNESS, THE LAND OF GLOOM AND CHAOS.WHERE LIGHT IS AS DARKNESS

Gönderildi : 17/07/2005 5:41 pm
(@nonserviam)
Gönderiler: 124
Estimable Member

Guzel bir kitap okumanizi tavsiye ederim...Gercekten guzel bir kitapmi$ bu kadar ele$tiri almi$ =) hitlere en buyuk destegi veren bir yahudi idi..neyse kitabi okuyun ama =)

....

Gönderildi : 29/07/2005 6:50 am
(@vampirequail)
Gönderiler: 142
Estimable Member

o kadar zeki ve şanslı bi herif nie diktatör olur ki...daha faydalı bişey olabilirdi...adolf hitlerin azmıne bakn...adamın 5 kuruş parası yokken...dünyanın kaderini değiştiriyo...o kadar cinayet işlenen biri nasıl yaşayabilir ki...nasıl mutlu olabilir...acaba intiharının gerçek nedeni neydi?...başarısızlık mı?pişmanlık mı?

That is not dead which can eternal lie;And with strange aeons even death may die...

You don't know what it's like to be dead inside...

Gönderildi : 30/07/2005 1:44 am
(@oberon)
Gönderiler: 986
Noble Member

Okudum güzel kitap. Ve okuyunca yahudilerin neden Almanya'ya soykırım davaları açmadığını merak ettim.

ABD abimiz oldukça rahatsız olmuştu bu kitabın Türkiye'de çok satmasından. Biraz da bu yüzden almıştım.

NOTAYLA YARATILAN HİÇBİR ESER GÜRÜLTÜ DEĞİLDİR...

Gönderildi : 02/08/2005 10:14 am
ilhanner
(@ilhanner)
Gönderiler: 283
Reputable Member

vocal:

Okudum güzel kitap. Ve okuyunca yahudilerin neden Almanya'ya soykırım davaları açmadığını merak ettim.

ABD abimiz oldukça rahatsız olmuştu bu kitabın Türkiye'de çok satmasından. Biraz da bu yüzden almıştım.

ABD neyden rahatsız olmuyo ki...

FELEĞİN SİLLESİNİ HENÜZ YEMEMİŞ OLANLAR KENDİLERİNİ BALTIK DENİZİNDE MUTLULUĞA YELKEN AÇMIŞ DENİZCİ ZANNEDERLER...

Gönderildi : 03/08/2005 4:13 pm
exsaddam
(@exsaddam)
Gönderiler: 15628
Illustrious Member

sonuç faşizmin dayanılmaz hafifliği
arkasındanda Lenin ve Mao okunup aradaki fark anlaşılabilir.
:)

http://exsaddam.mybrute.com

Gönderildi : 05/08/2005 3:00 pm
Sayfa 5 / 8
Paylaş: