Forum
Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler
Adam işi biliyor,süper kurgu yapmış ![]()
Şahsen Maksim Gorki ve John Lé Carre vazgeçilmezlerim diyebilirim.
Maksim Gorki:Soytarı,Çocukluğum
John Lé Carre:Yolun Sonu,Rus Evi.....
Güzel eserler....
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
Kara Kule serisi.
Karanlık Oykuler
Kujo
''O'' vs.
silence...
dreamcatcher (ruya avcisi)
green mile (ye$il yol)
ve bir de rose red konagi.
Ünlü korku ve gerilim yazarı Stephen King'in benim okuduğum kitapları. Son zamanlarda filme çekilen eserleriylede dikkat çeken geniş hayalgücüne sahip yetenekli yazar romanlarında karakter oluşturmadaki başarısıyla'da tanınıyor. "Gece Yarısını İki Geçe" bir uçaktaki yolcuların başına gelen doğaüstü olayları, Oyun ise bir oyun oynarken kocasının kalp krizi geçirmesiyle yatağa kelepçelenmiş olarak bir başına kalan çaresiz bir kadının şehirden uzaktaki evlerinde yaşadığı korku dolu anları ve bunun ona geçmişindeki karanlık noktaları hatırlatmasını anlatıyor. Özellikle "oyun" çok başarılı bir psikolojik gerilim romanı.
valla stephen king'in en sevdiğim romanları arasında "medyum,hastane,red rose konağı,sıska(thin)"yer almakta...
"HERKES ANLAYABİLDİĞİ KADAR YAŞAR,
VE ANLAYAMADIĞI ŞEYLERİ UMURSAMADAN ÖLÜP GİDER..."
Rose Red Konağı'nın senaryosu bence çok sağlam keşke kitabıda olsa(şimdi zaten kitabı var diyeceksiniz ama bildiğiniz gibi kitap sadece filmle bağlantılı bir kitap
) Bunu dışında Yüzyılın Fırtınası, Sis, Ceset, Dolores Claiborne,Kara Kule,Sadist beğendiğim kitapları. Bence en vasat kitabı Tom Gordon'a Aşık Olan Kız'dır. Rose Red Konağı'ndan sonra Dolores Claiborne ve Yeşil Yol kitaplardan uyarlanmış en başarılı filmler.
Ar İlye Tier Undolave Lumbule...
Rose Red Konağı ve Kara Öyküler
Rose Red Konağı'nın filmi kitap kadar iyi değil bayıyo.
Cold be hand and heart and bone,
and cold be sleep under stone.
boş ve gereksiz kitaplar okuyosunuz a.k. Dante - İlahi Komedya yi tavsiye ederim. Cennet-Araf-Cehennem isimlerinde 3 cilt kitap. adam edebi eser yapmış ama hayvan şeyler çıkarmış ortaya
Pa de mosegrodde steiner de seg viser. Nar nattemorket har senket seg over. Endelost...du kan hore!!!
Gördüğün gibi gerekli dediğin kitapları okumakta sana birşey katmamış. Kitapları seven birinin edebileceği bir laf değil bu kaldıki o gereksiz dediğin kitapları okumayı hiç denedinmi? Bana göre değil der işin içinde sıyrılmaya çalışır sizin gibiler? Dante, Hugo, Shakespeare yada Balzac bunlar tabiki üstat yazarlar. Ama okumanın sınırı yoktur. Bizim farkımız senin gerekli dediğin kitapların yanında gereksiz bulduğun kitaplarıda okumamız. Sen at gözlüklerinle hayata dar açıdan bakıp, saygı duyulması gereken ve gerekmeyen şeyleri ayırt etmeyi öğrenemeden yaşamaya devam et...Fazlası senin gibilerden beklenmez zaten...
Ar İlye Tier Undolave Lumbule...
Hayaletin Garip Huylari ilk okudugum kitabi idi.. Hala severim.. Kara Kule serisi superdir.. Sonunda 6. kitabi da cikti serinin.. Duymayan varsa haberi olsun [ belki de ben gec duydum bozuntuya vermeyin
]
Kitaplari disinda Stephen abimiz kitaplarindan uyarlanan filmlerde kucuk rollerde de bulunmustur ama son zamanlarda cekilen filmlerde deil eski filmlerinde.. Bazen traktor kullanan kisi iken bazen de postaci olur eski filmlerinde oyle enstanteneler vardir ![]()
Not : Arkadaslar konu basliklarina dikkat edelim.. Konu basligina uygun seyler yazalim.. Bunlar gereksizdir seklinde polemiklere hic gerek yok ![]()
Go back to your GOD!
Im with my SATAN, my love...
Susannah’nın Şarkısı yeni okudum bayağı etkileyici....
Uyarı: Imzaya resim koymak yasaklanmıştır.
kara kule
hayvan mezarlığı
carrie
kara öyküler
uyuz oluyom sitifin king e ya. Bi kitabıda bi boka benzese bari.eleman bi dünya kitap yazmış bide. verdiiniz paraya yazık.
Hayaletin Garip Huylari ilk okudugum kitabi idi.. Hala severim.. Kara Kule serisi superdir.. Sonunda 6. kitabi da cikti serinin.. Duymayan varsa haberi olsun [ belki de ben gec duydum bozuntuya vermeyin]
Kitaplari disinda Stephen abimiz kitaplarindan uyarlanan filmlerde kucuk rollerde de bulunmustur ama son zamanlarda cekilen filmlerde deil eski filmlerinde.. Bazen traktor kullanan kisi iken bazen de postaci olur eski filmlerinde oyle enstanteneler vardir
Not : Arkadaslar konu basliklarina dikkat edelim.. Konu basligina uygun seyler yazalim.. Bunlar gereksizdir seklinde polemiklere hic gerek yok
Film lerde arada görünmek değilde bi filmde yönetmenlikte yapmış King abimiz...
Benim de en sevdiğim hikayesi Half - Life sayılır. Kujo ve Green mile da çok iyi ama....