Forum
Drakula İstanbul'da, Turgut Demirağ
Silent Hill !!!!!
Silent Hill !!!!!
izledinmi gelmedi o film daha.
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
in the mouth of madness
Bazıları müzik dinler, bazıları müzik yapar ama bazıları vardır ki onlar müzik yaratır - Charles Schuldiner
Exorcist'de korkmuştum eskiden şimdilerde hiç bir korku filmi korkutmuyor...
Altınıza sıçma derecesinde bi Korku filmi varsa söyleyin ![]()
Fetish for horror, brought them to me.
Frenzied and impaled,
All the blood is sickening.
Hands soaked with vomit. Torture is my need.
hiç korkmadım ama sinemada ben efsaneyimi izlerken baya beklemeli sahne vardı gerildiğimi söyleyebilirim..
hasat zamanı da biraz germişti beni..
Words escape me when i try to speak...
En son otel i izledim ondada gerildim adam ordan çıkamıcak diye ödüm koptu
Eskiden rüyalarıma girerdi uyuyamazdım falan ama artık korkmuyorum pek.
shutter'dan acayip tırsmıştım japon korku filmleri korkutmayı iyi beceriyor bence..
shutter'dan acayip tırsmıştım japon korku filmleri korkutmayı iyi beceriyor bence..
+1 Shutter beni en çok germiş filmdir.. Uzakdoğulular bu işi biliyolar vesselam =)
Bu arada hiç gereği yokken bu güzelim Tayland yapımı, Hollywood yapımcılarınca bir güzel coverlanmış.. ve yanılmıyosam bu hafta Amerikada gösterime girmiş.. hadi bakalım =)
''Bilmediğini bilmek, bilgeliğin başlangıcıdır.'' - Lady of Avalon
heralde 3-4 sene önce izledimiştim öldüren oyun diye bi fillmdi baya baya korkmuştum ondan sonrada hiç korkmadım tık yok ,korku filmi adına yapılan musallatı izlemiştim en son gülmekten yarıldım ondada
otel 2 korkunç diilde iğrençti
ANDURİL
saw serisinde iğrendim ama süperdi =)
yaa herkes şeytan çarpması demiş sanırım kendinizi korkçam die adapte eddiniz şeytan çarpmasının %90 mahkeme sahnesi geriside korku filan diil komedi
ANDURİL
bugüne kadar çekilen korku filmlerinin en az %80ini izledim,eskilerden tut yenilere,şeytanlısından cinlisinden kanla vahşetle korkutmaya çalışanına kadar.sinemada izlerken bilmem kaç kişi kalp krizi geçirdi denen filmleri izledim,efsane olanlarını izledim,ama birtek şeytan çarpmasında korktum.var o filmde bişey =)
Evet şeytan çarpmasında korktum bi tek bende
Death, Gore, Grind.
Father, Gamer, Linebacker, Tactical Shooter