Forum
Exorcist, dawn of the dead 1,kötü ruh,blair witch project ama şimdi hiç bir korku filminden tırsmıyorum açıkçası yavvv.
Bahaneler gıç deliği gibidir her insanda bulunur.
valla TEKSAS KASABI İLE ÖLÜLERİN SAFAĞI BAYA İYİYDİ YAAA
(((((((:GÜLÜ SEVDİM DİKENİ BATTI
)))))
((((::EBRUYU SEVDİM GÖTÜ KALKTI::
)))
valla hiç bi korku filminden korkmam zaten hiçbirini tam izletmiolar sinemada hep atılıorum çünkü kahkahalarla gülüyo oluorum hele en son exorcism of emily rose a gittim geberdim gülmekten saw 2 desen başından tahmin ettim birincisini dikkatli izleyen herkes tahmin edebilrdi aslında halka desen kopuorum zaten yani bu filmlerin korkunç bir film bilmem kaç gibisinden bi film yapılmasına gerek yok zaten komik![]()
i see dead people!
yok öle bi film ya
love like blood
ne korkunc olmayabilir, evde izledim ben garezi gece uyuyamadim ![]()
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
5 yıldır izledğim hiç bir film beni korkutamadı çok isterdim ama olmadı...
bir de filmi sinema da izlemek lazım tabi evde izlersen bazı korku filmleri güldürebiliyor ,
halka 2 ye de korkmak için gitmiştim ama olmadı yine , yine de güzel filmdi
korku filmleri sadece komedilerin ciddileştirilmiş halidir
şahsen ben en son exorcism of emily bilmem neye gittim çok gülüom die attılar
i see dead people!
ben bır cok fılm e gerılım/korku dıye gıttım ama avucmu yalayıp gerı dondum.. ehe!... yaaa bu admalar harbıden korku fılmlerını cok kusel yapıyorlar yaaa... bayıldımmm enfes....( adamlar dedıgım kım bılmıyorum ıste her kımse)
bin schon zu alt und zähl sie doch
kein Engel kommt um euch zu rächen
Heimlich werd ich auferstehen
Gott weiß ich will kein Engel sein
Kesinlikle Hayvan Mezarlığı iyi korkutmuştu..sonra Halka,13.Cuma,ve şeytan çarpması
LeavE My SouL aLoNe!
evett baya korkumstun eheuhe canım yaa sen korkuosun ebet ama ben varım korkma ehueh yerım senı yaa yumoşşşabı herkes garezle dalga gecıo ama ben sınemada ızlemıstım hıc unutmam 01,01,2005 te..kalp krızı gecırıcektım korkudan o derece..yıne halka bırıde sınemada ızledım ve baya korkmustum.. evde ızleyınce okadar korkunc olmayabılır ama sınema gercekten tetıklıo
hiç olmadı öyle bi film.
He came to rock...And rocked like no one other with the heart twice the size of Texas,our beloved brother,companion,mentor,idol,and friend...We love you Dime...Until we meet again
hayvan mezarlığında tırsmıştım biraz
şeker adam, şeker adam, şeker adam
hala korkarım..
Savaş barıştır
Kölelik özgürlüktür
Bilgisizlik kuvvettir
izlediğim bütün korku filmlerinin bi yerinde kesin gülmüşümüdür.
Would you believe a night like this ?
A night like this, when visions come true.