Forum
Korkutun bizi kardeşim dooru dürüst bi film yapın artık!!!
En son korktuğum film şeytan dı sanırım daha korkmadım zaten artık iice yarılyorum filmlerde bize yazık deilmi ya adam gibi korku filmi izleyemioruz
aaa bide bi film wardı 4 cd diydi adını hatılamıom o yüzden sallıycam SAN ROSES MALİKANESİ walla artık tutarsa![]()
God, Now I see
That the devil
Is out hunting you
Into exile
Get used to it!
Is this my own apocolypse
Haunting me
And he turns to us
His only answer..
salak ile avanak
dostluk paradan ibaret değil dir paraya dostluğunu değişene burda yer yok .....
korku yok ki hepsi yapmacık gelio ya ciddi korku bilen varsa öneri bekliyorum çoçuk gibi olmasın da
dostluk paradan ibaret değil dir paraya dostluğunu değişene burda yer yok .....
yaşan ölülerin dönüşü serisi hayatımda en çok kortuğum filmlerdi...ozaman ufaktık bide...filmi izledikten sona mutfağa wc te gitmeye tırsardım...
bir yosun yatağı bağışlanmış
bir iç çekişle uzanmış
kabul edilmiş yeşil battaniye tarafından
dünyayı öpmüş,
hoşçakal...
yaw demin fredi vs. jason u tekrar serettim.Adam bu filmi korku filmi die satıolarya yazıklar ossun beah.Yaw komedi resmen ![]()
![]()
![]()
çocukken o zamanda zaten tek meşhur korku filmi vardı o da elm sokağı
Return of the Living Dead, Necronomicon, Halloween, Child's Play1
Korkutun bizi kardeşim dooru dürüst bi film yapın artık!!!
Tonight your soul sleeps, but one day you will feel real pain,
maybe then you will see me as I am...
Comitis moi vado torpor
öle bii film varsa banada söleyinn korku filmlerinde gülme krizine tutuluyorummm daa
....
öle bii film varsa banada söleyinn korku filmlerinde gülme krizine tutuluyorummm daa
stigmatayı izle....................
yaw hangi filmdi hatırlamıom şimdi ama exorcist olabilir gitmiştik sinemaya ark.larla millet çığlık fln atıo ben gülmekten katılıorum.millet bana deli gibi bakıodu.Çok rezil bi durumdu ![]()
aynen yayaw hangi filmdi hatırlamıom şimdi ama exorcist olabilir gitmiştik sinemaya ark.larla millet çığlık fln atıo ben gülmekten katılıorum.millet bana deli gibi bakıodu.Çok rezil bi durumdu
Comitis moi vado torpor
ya abartıyosunuz bnce stigmata tmm hoş ama bn korkmamıştım aman amanöle bii film varsa banada söleyinn korku filmlerinde gülme krizine tutuluyorummm daastigmatayı izle....................
Comitis moi vado torpor
gerçekten adamına göre deişio.Mesela ben bi filmden korktuumu hatırlamıyorum (veletlik zamanları hariç) ama bazı ark.lar gece su içmeye bile kalkamıomuş aynı filmi seyrettikten soora ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()