Forum
saçmalıyosunuz....o herif tam bir ruh hastası ,müziğini dinleyin ama bu onun bir b*k olduğu gerçeğini değiştirmez...
1 güzel zaten becereceklerini pek sanmıyorum1 herhangi bi filmde oynamasını istediim biri yoq bunu belirtiim
2 kıskanma zaten neden kıskanıyosunki onu2 kıskanılacak adammı kalmadı bu da ayrı bi merak konusu..
3 takma zaten takacak olanlar var3 ben zaten ben allahım ben şöleim yoq ben insanları yönetirim tavrına sahip olan hiç bi insanı takmamışımdır..
4 ve son marilynim senin o malum yerine layık olmayan birisidir zaten oraya başkalarını layık gör.4 ve son olarak senin Marilyn in de o malum yerime takmadıım insanlardan. Mansonaliz..
ve son sözüm birazcık şu dünyaya bak lütfen şu ufkunu geliştir hep bir taraftan bakma olaylara. amphetamina..
hollywood kafayi yedi
ne isasi ne mansoni bide ozzy. off anam yalandir o yalan
Mansonaliz : ufkunu genişlet diosun emin ol ufuk genişleme hadisesi Marilyn Manson gbi bi adama saplanıp kalmak deildir. kaldı ki bende o malum yerime layk olmadıı için takmiorum zaten onu. ve şundan da eminim marilyn manson dan daha adam gbi oyuncular mvcuttur dünya da. bi de sen anlayabilsen. ama anliorum beyin tek taraflı çalışınca anlama işlevini pek çabuk yitirior. Marilyn Manson.. yorum yapılmaması gereken biri benim gözümde artık. ve şunu da söliim benim müzik kültürüm le veya herhangi bi zevkim le alakalı yorum yapacak insan sen deilsin. ufkumu dar bulabilirsin ama senin o geniş sandıın ufkun içine sığmayacak kadar geniş kapsamlı bi ufkum vardır benim. selametle..
silence...
kesin gidicem içinde marilyn manson warsa ![]()
yine mi isayla uğraşıo manson
yine amerikan medyasının vede halkının tepkisini çekicek, başını derde sokmaktan başka bişi yaptığı yok, bu derece anti amerikan olan bi gruptan ırak savaşı karşıtı bişeyler yapmasını beklerdim, diğer bazı gruplar gibi..
Nasıl birşey yaparlar kestiremiyorum ama ilgi çekeceği kesin.
Scream dinmez flag of hate inmez! ![]()
Haadi hayırlı thrashler!
Populizm işte.
Sahnede kendini parmaklayan adam isa peygamberi oynar vs. daha neler göreceğiz... Büyük bir saygısızlık. Bu şekilde, çok da ilgi çekince ardı da kesilmez tabii ki.
Cybergrind ist Krieg!!!!!
tam da adamını bulmuşlar ha![]()
R.I.P Miika Tenkula (1974-2009)
çokk ii yaaaaaaa!!!!
is life over? this life's over! or has it only just begun?
manson a da o yakışır zaten... ![]()
TH3 FRAG!L3 ART OF 3X!ST3NC3...
sapık kişilik... :/
hahahah süper bi yorum olmuş.katılıyorum ve kendimden bişey eklemek istiyorumİSA AŞKINAAAA
başımıza taş yaağacakkkkk!!!!
Şu hayat denen keranede hiçbirimiz bakire değiliz
hakkaten çıkmadı lan hala...film çıktımı 2005 te açılmış heralde topic???