Forum

Gabriel [cebrail]
Bildiğim kadarıyla film hollanda yapımımı ne tam emin değilim bildiğim tek şey ABD yapımı olmadığı.
Filmde yazar bence müthiş değerler üzerine yazmış senaryosunu yani kolay kolay kimse üzerine yorumlar yapamaz bence yapanlarda din ve iman yüzünden kapalı yorumlar yaparki bu bence saçmalık olur.
Filme göre dünya pislik içinde herkez kendi bokunda ölmeye başlıyor karnalık inmiş yeryüzüne bu zamanlarda biliyorsunuz Allah dünyaya peygamberleri gönderip insanları tekrar iyiye ve doğruya kavuşmalarını ve yaptıkları hataları görmelerini sağlardı bundada peygamberler yerine melekler iniyor yeryüzüne ve şeytanların hüküm sürdüğü bu pislik dünyayı kurtarmaya çalışıyor.
Genel konu bu gibi görünüyorlar fakat asıl olay bu değildir yazar hem sosyal hemde felsefik anlamda öyle kavramları taşlayıp öyle yerlere dem vurmaktadırki aklınız şaşar ben filmi üst üste gece 23:00 dan tam sabah 5 kadar 3,,4 kez üst üste izledim ve filmin sonunda gözlerim doldu ve ayakta alkışladım yazarını .
Kesinlikle izleyip yorumlarınız yapın çünkü halenn kafama takılan oldukça konu var flimde
Bana yol göstermeni istiyorum
Herhangi biryere götür
Sadece yaşamak istemediğim
Bir gün daha bir rüyada
In Flames
Evet hayatımda okadar derin bir yere sahipki anlatamam ya sayfalarca yorum yapıp anlata bilirdim fakat bu zamana kadar hiç kimse filmi izlemediği için yorum yapıp tartışamıyoruz o yüzden böyle kısa geçtim sen tekrar izle ondan ssonra ben sayfalarca anlatım yapayım .
Herhangi biryere götür
Bir gün daha bir rüyada
In Flames
Bunu da izleyim ozaman is hukukunu sallayalim calismaya gerek yok zaten.
Şehr-i Harabe
kesinlikle hocam izlenmesi gerekn bir film
Herhangi biryere götür
Bir gün daha bir rüyada
In Flames