Forum
dünyayı kurtaran adam ![]()
..And the Black tormentor of Satan
Will take all our lives on this night
He who comes with domination - A shadow of our infernal King
13 hayalet
hani arkadaslarımın hatrına katlanmıstım sinema salonunda bu filme bu kadar sacma bir korku fılmı olamaz gülmekten yarıldım cunku
baskalarının izlemeye tahammül edebilecegini zannetmiyorum..
2001 yada hayalettt suvarı
ucurumun kıyısına varmadan uculmaz...
http://s3.bitefight.net/c.php?uid=97930
dünyayı kurtaran adam
ahahha
hakkatten bu filmden geçen yıla kadar haberim yoktu he. derken bi gün bi konserde alt grup çıktığında bizi kesmeyeceklerini düşündüklerinden herhalde yan taraftaki perdeye yansıtmışlardı ve izlemiştik
ama grup elemanlarını görcenis adamların haberi de yok oleyler fln çıığırışlar yükseliyo da tempo yok kendilerine bakmıyorus bi de yetmez yan tarafta bi yerlere bakıyorus
b i r n a s ı l ı a r ı y o r u m _
bir insan bir insanı öldürebiliyorsa..bir diğerini nasıl sevebilir_?
ps.ye girer: engeli yemek.. komik. sadece bu. dahası kaçanı kovalasın..
cradle of fear dani'den bu kadar iğrenç bi film beklemezdim
dönüş yok yasaklanmıştı,biz bi arkadaşla bulmuştuk o filmi. bir yandan iğrenç bir yandan istediğini iyi verebilmiş bir filmdi.. kimse izlemez sanıyordum ama çok varmış
Win or Lose!
This is what I choose..
cheapers creepers mı ne vardı yaa... nerden izledim o filmi... salak bişeedi ![]()
Ben de insanım lan!
A Love Song for Bobby Long ![]()
Sky God
stephen king iin romanından bi filmn vardı çok boktan bişey ismini hatırlamyom komik olaylar mı neydi bu kadar berbat bişey hatırlamam stephen king de severim ama sıçmışlar resmen.......
::::+Ç
XXXBizLer AnneLerin Sokakta ÇocukLarına Büyüyünce BöyLe oLma Diye Gösterdiği Büyük ÇocukLarız.XXX
külkedisi ama yeni-tv diye bir yerde mi çıktı ne kimin yaptığı belli değil o filmi incik boncuk bişiy ayrıca türk filmide değil heheh izlememiştir benden başka kimse eminim ![]()
Ben karanlık kadar aydınlığım...
walla izlenmemiştir die tahmin ediorum ama çok güzel bi lise komedisi "onun hakkında nefret ettiğim 10 şey" defalarca izledim izliyorum ![]()
biz alisiklarin cocuguyuz...
full metal jacket
"Bir sözle kuruldu dünya. Hep o sözü aradım ve buldum: Emek..."
külkedisi ama yeni-tv diye bir yerde mi çıktı ne kimin yaptığı belli değil o filmi incik boncuk bişiy ayrıca türk filmide değil heheh izlememiştir benden başka kimse eminim
euheuhe onun benzeri dandik masallar oynuo kanal7de bazen rastlıom uehuehe
Ben de insanım lan!
cruel intentions 2