Forum
Heavy Metal krolarının bir hanzoluğu daha...
Bu yazı zırt bengır dergisinde yayınlanmıştır. Yazanında, izin vereninde (...) Prim vereninde... Özellikle prim verenin...
Steve Harris'e küfürlü (mizahi{s.kt.r}) yazı
Iron maiden quest for fire ve steve harrisin dinozor kepazeliği
Piece of Mind...en güzide maiden albümlerinden biri oana dek denenmemiş bir SAUND karamsar bir atmosfer cayır cayır besteler ve albümün sonlarında mallığın doruğunda bir beste quest for fire.beste neden kepaze evet müzikal açıdan kötü bruce un sölemek zorunda bırakıldığı verse melodileri facia parçanın temposu kıçı kırık nicko armoni kısmındaki zil vuruşlarında baymış ama başka bir sorun var parçada...
Bu parça aynı isimli mağara adamları döneminde geçen bir Fransız filmi ile ilgili .Buraya dek herşey normal peki neden parça dinozorların yaşadığı devirlerdeeeee diye mal bir biçimde başlıyor?hayır dinozorlarla mağara adamlarının zaten aynı devirde yaşamadığını biliyoruz e filmde de yok o hayvanatlardan peki bnun mimarı kim acaba tipinden Türklük akan east end kırosu steve harris tabii ki!!hadi dave murray yapsa anlarım sen ki yüksekokul mezunusunananlar seni komşulara bizm çock okudu diye artislik yapmışlar bunun içn mi okudun goduuum'! tarihin .mına koymak için grubun ahaaa kıroymuş la bunlar bildiiin diye aşağılatmak için mi???HANZO.
'Cos I'm A Love Hunter baby..
Bence o sitede bulunan bazı kişilerin psikolojik yardıma ihtiyaçları var.
-Abi şimdi buraya illa ciddi şeyler mi yazmak lazım?Hebele hübele yazsak?
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
"Gözlerin ıslanmış kadınım. Yağmur mu yağıyor yoksa?" Oldu mu
-Aferin
-Ehe
Özür dilemiştir fallfromgrace. Konudan devamBence o sitede bulunan bazı kişilerin psikolojik yardıma ihtiyaçları var.
Bu terbiyesizliğe kimsenin tepki vereceği yok sanırım bu sitede.
Haddimi aşmış, konuyu amacından saptırmış olabileceğimi söyledim. Bu özür dilemekse öyle olsun, peki. Ama hiçbir şekilde heavymetaltr sitesindeki bu ve buna benzer davranışlar (hakaret, isim takmak, dalga geçmek) tasvip etmiyorum, bu bilinmeli. Bu isim yakıştırma (zırt bengır) mantalitesini de kınıyorum
edit: Bu arada dergide yer alan ilgili yazıda biraz ağır olmuş olabilir. kabul ediyorum. Ben kendi adıma olaya mizahi bakış açısıyla yaklaştığım için rahatsızlık duymuyorum ama herkes aynı şekilde yaklaşmıyor demek ki
-Lan manyak mısın?! Romantik ol olm azcık. Biraz da karamsar takıl. Şimdi bu moda
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
Kınanması gereken yer heavymetaltr forumundaki başlıklardır. Bu bes belli arkadan konuşmaktır. İlla heavymetaltr dakiler burada takılacak diye birşey yok bu yüzden orada bunu belirtirseniz daha şereflice olur.
Ve yazıdan elemanların ne kadar iron maiden fanı(!) olduğuda anlaşılmaktadır.. Reklam amaçlı olduğu da acınası bir durum. Satamıyorsanız derginizi niye efsanelere küfür ediyorsunuz kardeşim ?.. Ayıp.
Haklısın özür dilerim. Sitedeki "bazı" davranışları tasvip etmiyorum demek istemiştim. Gene eksik bırakmışım. Kusura bakma. Mesajımı editliyorum.
Bunun yanında o sitenin kullanıcılarından biri olduğun için bu başlıkta yazarak kimsenin arkasından konuştuğumu düşünmüyorum. Keza msn'de de konuşuyoruz.
Burada şöyle bir durum da var. Bence bunu tartışmak için dvk daha uygun. Çünkü bu yazıyı yazanların bu başlığı okuduklarını pek sanmıyorum. Eğer amacın sesini onlara duyurmaksa oraya bir başlık açarsan bu daha faydalı olur bence
-Hmmm tamam
-Aferin
-Ehe
umarım bu konudaki son açıklamamdır...
1- metal tarihinin 10 kepaze olayı konulu dosya yazısı tamamen mizah içerikli bir yazıdır. derlemenin giriş paragrafında bu zaten belirtilmektedir. bir dosya yazısının tamamını okumadan nasıl eleştiriyorsunuz bunu anlamıyorum.
2- headbang, belki de kadrosunda en çok iron maiden fan'ı bulunduran dergidir. dergideki herkes bu grup için büyük fedakarlıklar göstermiş, çok eski maiden fan'larıdır. aynı sayıda, bu bahsedilen yazıdan sadece 2 sayfa önce benim kaleme aldığım graspop metal meeting yazısında yedinci defa izlediğim Iron Maiden yerlere göklere sığdırılmamıştır.(her zaman yaptığım gibi
) ve daha da önemlisi aynı derginin üçüncü sayfasında "Rockncoke'a iron maiden tişörtüyle gidiyoruz" başlıklı bir kampanyamızın duyurusu vardır. Bu kampanya grubu Türkiye'ye getirebilecek iki-üç organizasyon şirketinden biri olan pozitif'e Maiden'ın gücünü gösterme amacını taşır ve kampanyaya katılan arkadaşlar ve müzisyenler sayesinde bunu az çok da olsa başardığımızı düşünüyorum. Kısacası Iron Maiden hakkında yazdığımız kısacık ve espri olduğu her halinden belli olan bir paragraf Headbang'in Iron Maiden aşkını ve onun için yaptıklarını çürütmez.
3- Derlemenin yazarları Mert Yıldız ve DesMond sıkı Maiden fanları olmasa bu kadar ıncık cıncık bir bilgiyi zaten bilmezlerdi. Yazının o kısmını yazan Mert, 1986'dan beri fan'dır, aralarında Zor gibi dergilerin de olduğu birçok dergide defalarca Iron Maiden üzerine yazılar yazmış, tahminen burada bu eleştirileri getiren arkadaşlardan çok daha fazla borcunu ödemiştir bu büyük gruba.
4- Bu derleme ilk olarak dvk forumunda yayınlanmıştır. Çok ilgi çekmesi üzerine Headbang'e transfer olmuştur. Forumda yayınlandığı süre zarfında forumu takip eden hiç kimse tarafından bu tip eleştirilerle karşılaşmamıştır, tam tersine en tutucu maiden fan'ları bile sanal tabirle rep üstüne rep vermiştir
Sizi güldürmüş olsun ya da olmasın bu yazının bir şaka olduğu her halinden bellidir.
5- Son olarak tüm bu tartışmada anlayamadığım bir şeyi dile getirmek istiyorum. Bu 10 maddelik derlemenin 3 maddesinde Judas Priest, 2 maddesinde Black Sabbath eleştiriliyor, 1 maddesinde ise Van Halen. Üstelik ufak bir şarkı sözü hatasından çok daha büyük ve ciddi ithamlarla anılıyor bu gruplar. Onlar hakkında tek bir eleştiri gelmiyorken, Maiden'ın en az bilinen şarkılarından biri olan Quest for Fire'daki (ki şahsen hastasıyımdır) minicik bi hatadan yola çıkılarak yapılan "taşlama", "tiye alma", "hiciv" neden bu kadar büyük bir histeriye yol açtı bunu bir heavy metalsever olarak anlayamıyorum. açıkçası eğer tüm yazıyı ciddiye alma gafletinde bulunsaydım en çok sevdiğim grup maiden olsa da, sabbath ve priest hakkında yazılanlar bana daha çok koyardı.
Yozgat'a gelen tek metal dergisi! ![]()
bence yeni çıkan sayı çok iyi olmuş.
festival dosyası, dio vs ozzy, en kepaze on olay...
ayrıca, tapılası; Murat Net röportajı'da muhteşem. (sanırım Doğu Yücel'de benim gibi, Murat Net'i çok seviyor
)
I, wanna rock and roll all nite, and party every day
Türkiye'nin Rock-metal dergisi Headbang, en oldschool sayısıyla Ekim ayında bayilerde.(Eylül sayısı tükenmek üzere)

Birçok ilke imza atan derginin içeriği şöyle:
HEAVY METAL'İN ZEHİRLİ SARMAŞIKLARI :
Heavy metal'in çehresini değiştiren kadınlar dosyası. Girlschool, The Runaways, Vixen, Great Kat, Doro Pesch, Sabina Classen, Phantom Blue gibi ablalardan, Anneke, Cristina Scabbia, Angela Gossow, Tarja Turunen, Liv Kristine gibi seksi kızlara, '70'lerden 2000'lere heavy metal dünyasında kadın figürü.
TOM WARRIOR (CELTIC FROST) :
5 sayfa özel röportaj! Şimdiye kadar Türk metal dergiciliğinin tüm dergilerini toplayın, 5 sayfa Celtic Frost yazılmadı. Headbang bir ayıbı temizliyor... Dünyada ilk defa, bir sayıda 5 sayfa Celtic frost röportajı ilk kez Headbang'de... Tom G Warrior: "gerçekten derin bir röportajdı, çok teşekkür ederim"...
BOBBY "BLITZ" ELLSWORTH (OVERKILL):
3 sayfa özel röportaj! Thrash metali overkill mi icat etti? Blitz bu soruyu ve hiç sorulmayanları samimiyetle yanıtlıyor.
JOHN TARDY (OBITUARY):
Dev röportaj! death metalin mucitleri son albümleri ve gruptaki son gelişmeler hakkında ilk kez konuştu!
ROB LOWE (CANDLEMASS / SOLITUDE AETURNUS):
Özel röportaj... doom metalin en büyük iki grubunda söyleyen dev ve şahsiyetli vokalist rob lowe ile türkiye'de yapılmış ilk röportaj. bir ayıp daha headbang tarafından temizlendi ![]()
TARJA TURUNEN (Ex-Nightwish):
Türk basınında yüzyüze yapılmış ilk özel röportaj! Tarja ile İngiltere'de el el diz dize yapılmış, belki de ilk kez bu kadar samimi konuştuğu, olay yaratacak röportaj...
TIM OWENS (ICED EARTH):
eski judas priest, yeni iced earth vokalistiyle son iced earth albümü hakkında özel röportaj... albümü bir de bu röportajdan sonra dinleyin, fikriniz değişebilir...
DANNY CAVANAGH (ANATHEMA):
Özel röportaj... danny cavanagh anathema tarihinin en büyük değişimi hakkında ilk kez konuştu! grup nasıl bir yola saptı? türkiye hakkındaki düşünceleri...
FALSE IN TRUTH:
İlk albüm öncesi ilk röportaj... grup elemanları false in truth tarihine dair önemli açıklamalarda bulundular. leziz resimler de cabası...
CHARLIE DOMINICI (Ex-DREAM THEATER, DOMINICI):
Özel röportaj... Dream Theater'ın ilk albümünde söyleyen vokalistle yapılmış Türkiye'deki ilk röportaj! dominici, dream theater hakkında ne düşünüyor?
ATREYU
metalcore akımının sağlam gruplarından Atreyu, erdem tatar'ın kaleminden headbang'de...
YAŞAYAN ÖLÜLER: PIGGY
Voivod'un efsanevi elemanı piggy, türk metalinin en eski ve en tutkulu müzisyenlerinin gözünden, kalbinden, kaleminden...
GEÇMİŞ METAL MİMOZALARI
Laneth'in karanlık geçmişine ışık tutmaya devam...
APTÜLİKA
Büyük usta Pentagram'dan Cenk Ünnü'yü çizdi.
Blue Jean'in kapağı:
Blue Jean'in rock-metal içeriği ise şöyle:
SERJ TANKIAN(SYSTEM OF A DOWN) : Özel röportaj!
ŞEBNEM FERAH : Özel röportaj, kısa biyografi, fan kulübü Şeboistnet röportajı, Buket Doran profili, akustik konser kritiği
THE CLIMB : röportaj
HIM : 4 sayfa yazı
SZIGET FESTİVALİ : maNga Ferman izledi, yazdı..
ROCK STATION FESTİVALİ: oradaydık!
+ 100 çifte Halloween'i vizyon tarihinden önce izleme şansı!
oleey! ben 2 ayda bir yayınlanacak diye biliyordum. demekki her ay yayınlanacak. ![]()
ohaa süper olmuş lan
bu ay hiç beklemiyordum çok şaşırdı ve acayip sevindim. Budur diyorum, dergi budur!. Çıktığı bir en kısa zamanda alıcqam dergiyi...
[url=http://www.guvenceylan.net]
[url=http://www.kapakmagazin.com]
Hmm, Headbang fena durmuyor hakkatten. Zehirli sarmaşık falan eheh -D
what i am to you is not what you mean to me
you give me miles and miles of mountains
and i'll ask for the sea.
Obituary var! Ya lütfen ya birileri bu atrafada ulaştırsın of ya ![]()
MAKE A CHANGE... KILL YOURSELF!
ya ne zaman blue jeanden ayrılacak bu dergi yaa
neyse hemen yarın gidip alıyım bari ![]()
ex lanetli_peri
ayrılmasın ya! yoksa yozgat'a gelmez ayrı olarak.